Ahojte, mal by som jednu otázku ohľadom nákupu CF karty do eos 50D. Otázka je vlastná taká, že fotky mojho canona budú mať približne kolko MB? Pri teoretickom najrýchlejšom sekvenčnom snímaní (6,3 frame/s) bude to stíhať karta čo má zápis 20MB/sec, alebo jednoznačne by som mal kúpiť kartu so zápisom 45 MB/sec? To sekvenčné snímani znižuje nejakým spôsobom rozlíšenie a tým veľkosť fotiek?
určite je to férovejšie, každý si pomáha ako vie :/
mimochodom mám taký pocit, že som si dal pekný vlastný gól, som vzbudil nemalú nenávisť na vlastnú osobu s tým sťahovaním :/
U mňa nie, ja verím v nápravu človeka :-)))
ale treba sa nad tím zamyslieť, ono to nie je v poriadku takto si počínať
dobre: prijmem hocijaký trest. ked ti kúpim to 50mm f1 tak sa to berie ako plusový bod?
Ja netrestám, už som písal že verím v nápravu človeka. Objektív my nemusíš kupovať radšej si nakúp tie publikácie. Ja viem že sú drahé ale preto musíš dobre vyberať urči si čomu sa budeš chcieť hlavne venovať a podla toho si vyberaj danú knižku, ja už ich mám v zbierke 11 pomaličky a podľa potreby si kupujem ďalšie ;-)
Ja netrestám, už som písal že verím v nápravu človeka. Objektív my nemusíš kupovať radšej si nakúp tie publikácie. Ja viem že sú drahé ale preto musíš dobre vyberať urči si čomu sa budeš chcieť hlavne venovať a podla toho si vyberaj danú knižku, ja už ich mám v zbierke 11 pomaličky a podľa potreby si kupujem ďalšie ;-)
akože padol mi velký kameň zo srdca že nemusím ten objektív kupovať :)
neidem sa chváliť ale poviem ti ked ťa to zaujíma: (offtopic) napr. prihlásenie raz za deň 1bod, upload 100MB 1bod, download 1 GB 1 bod, upload torrentu 5 bodov, splnenie prosby o upload torrentu - rôzny počet bodov...
ale ved skús risknúť, ked to vyjde máš lóve na 50mm :D
Aaa ja si na tej technike zas tak moc nepotrpím. Ja som spokojní s tím čo mám a viacej zatiaľ nepotrebujem. No na druhú stranu Nobelovku tu v baraku nik nemá, jaký čávo by so mňa bol??? :-)))
co tu offtopicujete :o) mam vam to tu bloknut? :o)) len neskor, to tlacitko mi nejak nefunguje...zase :o)))
Hahaha nevyhrážaj sa Administrátor ja ťa už mám prekuknutého. Zas si si nenapísal postup a si zabudol jak sa rušia vlákna, priznaj sa:-))
PS viem ti pomôcť založ nové vlákno s otázkou že Jak sa rušia vlákna a nezabudni sa ohradiť že na Google si to už hľadal ale bez nádejne ;-)
to vies, pamat uz tak nesluzi, mam uz svoje roky :o))a obcas aj dni :o))
Skús viagru. Jáj prepáč pomýlil som sa tebe to nemysli, tak na to niesu pirulky, ale môžeš skúsiť do seba sypať lentilky možno nastane dáky placebo efekt ;-)
dobry napad, mam kilove balenie :o)) svarni junaci s fotakmi, kaslite uz na to, toto vlakno sa taha ako nosovy sekret na rukave :o) podstata otazky je zodpovedana uz davno, vsetko je vyriesene, vsetci su spokojni a ja mozem ist spat :o) dobru noc
dobry napad, mam kilove balenie :o)) svarni junaci s fotakmi, kaslite uz na to, toto vlakno sa taha ako nosovy sekret na rukave :o) podstata otazky je zodpovedana uz davno, vsetko je vyriesene, vsetci su spokojni a ja mozem ist spat :o) dobru noc
Compact Flash do eos 50D
mimochodom mám taký pocit, že som si dal pekný vlastný gól, som vzbudil nemalú nenávisť na vlastnú osobu s tým sťahovaním :/
ale treba sa nad tím zamyslieť, ono to nie je v poriadku takto si počínať
PS viem ti pomôcť založ nové vlákno s otázkou že Jak sa rušia vlákna a nezabudni sa ohradiť že na Google si to už hľadal ale bez nádejne ;-)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2458
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa