Chcel by som kúpiť Canon EOS50D, ale podľa mňa by už pomaly mal prísť na trh aj jeho nástupca. Nerád by som kúpil foťák a o dva týždne by vyšlo dačo nové. Nevie niekto niečo k tejto téme? A čo by mal mať tento nástupca naviac?
Hej, alebo len stále čakajte, čo technika prinesie a už vôbec sa nezaoberajte fotografiou ako takou. Je to len marketing! Príchod 50D nebol určený pre vlastníkov Canonou 40D, to není cielová skupina, aj keď časť vlastníkov 40D nemôže prežrať príchod 50Dčka na trh po roku, veď čo chýba obom prístrojom? Je to poloprofesionálna zrkadlovka určená pre amatérsku, polo-profi oblasť. Komu vadia ´muchy´ kt. sa vždy a všade nájdu pri každom výrobku, tak nech sa vrhne do adekvátnej - vrcholnej rady fotoaparatov.
Pokial nemá čím človek fotiť,, tak to vydím ako velký nezmysel, stále na niečo čakať.
v apríli som si kúpil 50D, môj prvý digitál, čítal som veľa recenzií, kým som sa rozhodol a zarazilo ma Vaše konštatovanie, že 50D nemá oproti 40D prevratné novinky: nový senzor, nový obrazový procesor, nový LCD display. BTW - telo od apríla zlacnelo o 10€, objektív zdražel o 35€. Ak môžem poradiť: ak naozaj nepotrebujete nové telo, nekupujte a počkajte - minimálne cena 5OD pôjde dole a na budúci rok aj 60D.
Ne som večný ´vyčkávač na niečo nové´. :-)) Potrebujem (a dosť) súrne telo EOS50. Objektívy mám (Tamron a 2x L-kové). teraz používam EOS400 a ako záložný EOS350. Ak by sa začal predávať EOS60 niekedy v auguste - októbri, tak počkám. Ak niekedy pozdejšie, nemám čo riešiť, beriem 50-ku.
Nástupca Canon EOS50D
Pokial nemá čím človek fotiť,, tak to vydím ako velký nezmysel, stále na niečo čakať.
http://www.northlight-images.co.uk/cameras/Canon_60D.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa