Zdravim aky je rozdiel medzi tymito objektivmi CANON Objektív EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM a CANON Objektív EF 75-300 III F4-5,6 USM dakujem chcem to na fotografovanie zveri alebo keby ste mi nieco insie poradili nieaky iny objektiv od canonu do 20000sk..
Objektiv bez stabilizatora sa vyraba uz dlhsiu dobu a bol niekolkokrat modifikovany. Jedna sa o zakladny model, proste plastak. Najdes ho v prevedeni DC s beznym motorcekoma vo verzii USM s ultrasonic motorcekom.
Verzia so stabilizatorom je objektiv strednej triedy urceny narocnejsim amaterom. Je lepsie konstruovany a naviac ten stabilizator sa pri pouziti na APS-C zrkadlovke riadne hodi. Po optickej stranke to vsak tiez nieje zazrak. Preto vela Canonakov si kupiu radsej 70-200/4L, ak ked ma menzi rozsah ale kvalitativne je neporovnatelne lepsi pri takmer rovnakej cene.
rozdiel medzi objektivmi canon
Verzia so stabilizatorom je objektiv strednej triedy urceny narocnejsim amaterom. Je lepsie konstruovany a naviac ten stabilizator sa pri pouziti na APS-C zrkadlovke riadne hodi. Po optickej stranke to vsak tiez nieje zazrak. Preto vela Canonakov si kupiu radsej 70-200/4L, ak ked ma menzi rozsah ale kvalitativne je neporovnatelne lepsi pri takmer rovnakej cene.
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_fotoobjektivy_CANON-EF-70-200mm-f-2-8-L-USM_61022.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa