Mám setový objektív k Nikonu D60- 18-55mm VR, tuším to má priemer 52 cm... dá sa naň dať filter Hoya UV(O) 52mm HMC Super ???
Respektíve aký filter naň sadne? cenu chcem do 23€, kedze to je len setak takze nepotrebujem nic profi
Dakujem za odpovede
ano,dik za typ,pozeram,ze cenova relacia sa pohybuje dost inde,ako pri filtroch.Vsak samozrejme: za malo penazi,vela muziky este nehrali :-)
ano, je to ina cenova kategoria, no makrobjektiv je omnoho drahsi...je to i cenovy kompromis, ktory neznizi kvalitu tak, ako makropredsadky...to su uz priam vyhodene peniaze podla mna...
Nechcel som zakladať novú tému tak to napišem sem. Chcem sa spýtať ked mam na seťaku UV filter a dam nan ešte CPL či mi nebude vinetovať ak bude vo verzi štandard a nie slim?
Nechcel som zakladať novú tému tak to napišem sem. Chcem sa spýtať ked mam na seťaku UV filter a dam nan ešte CPL či mi nebude vinetovať ak bude vo verzi štandard a nie slim?
co tak to tam nasrobovat a spravit skusobne foto ? :)
prepacte ze to pisem este raz, ale nikto nereagoval na moju otazku:
Zdravim, vyuzijem tuto temu. Chcem sa opytat, ze ci sa oplati kupit C-PL filter na fotografovanie portretov v exterieri. Ak bude napr. v pozadi obloha, tak aby bola vykreslena, krajsie farby a podobne. Mam 40D + 50mm f1.8. Dakujem
Aký filter na setový objektív od Nikonu??
Zdravim, vyuzijem tuto temu. Chcem sa opytat, ze ci sa oplati kupit C-PL filter na fotografovanie portretov v exterieri. Ak bude napr. v pozadi obloha, tak aby bola vykreslena, krajsie farby a podobne. Mam 40D + 50mm f1.8. Dakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa