Rozdiel je len v stabilizacii, a tak sa pytam oplati sa dat za stabilizator
100EURO?
OLYMPUS E-520 + objektív ZUIKO Digital ED 14-42mm + objektív ZUIKO Digital ED 40-150mm alebo cena 499EURO
OLYMPUS E-420 + objektív ZUIKO Digital ED 14-42mm + objektív ZUIKO Digital ED 40-150mm cena 399EURO
Ja mam doma Olympus 520 Kit s objektivmi 14-42 a 40-150. Používam ho asi dva mesiace a som sním (zatiaľ) spokojný. Fotím hlavne vonku. Podstatný rozdiel medzi týmto Olypusom a inými značkami je v tom, že E520-ka má stabilizátor v tele foťáku, takže vieš pomocou redukcie pripojiť rôzne objektívy a využiť stabilizátor. Iné značky majú stabilizátor v objektívoch (ak sa mýlim opravte ma). Nevýhodou všetkých Zrkadloviek Olympus je ale menší snímač CMOS, čo určite uberá trocha na kvalite fotiek, ak chceš robiť plagáty. Do formátu A4 sú fotky perfektné. Aj pri niekoľkonásobnom zväčšení. Ak foťák, tak jedine zo stabilizátorom. Vyplatí sa investovať.
ja ta len opravim...olympus nema CMOS...ale CCD snimac oznaceny ako LIVE MOS... ak sa aj ja mylim tak aj mna opravte :D aaa este treba podotknut ze je to 4:3 system :)
E 520 alebo E 420
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa