Fórum » O TECHNIKE

Nakup z UK

Millis
2009-07-24 11:06:15+02
zdravim vsetkych chcem si kupit canon 450D a na nete som objavil stranku(www.electroniclineuk.page.tl), kde maju neuveritelne ceny, konkr. tento fotoaparat aj s objektivom za nejakych 400 usd. Velmi sa mi to nezda, tak sa chcem spytat ci ma niekto s nimi skusenosti (poslem peniaze a neuvidim fotak ani money). Inak maju vela inzeratov aj na inzertnych a bazar portaloch. Vdaka

Jozef Krajčo
externý redaktor
- moderator
2009-07-24 11:30:17+02
Pozrel som si ten web a myslim ze skor bude ta moznost co si pisal v zatvorke :)
To nevyzera seriozne ani zrychlika...

Daniel.U
2009-07-24 11:34:56+02
hlavne by ma zaujimalo ci ta cena je konecna. Ci sa oplati ist do rizika. Mam dojem, ze sa uz neoplati kupovat ani v USA pokial to ma ist normalnou postou

Marcel Rebro
2009-07-24 11:48:34+02
príspevok od: Daniel.U
hlavne by ma zaujimalo ci ta cena je konecna. Ci sa oplati ist do rizika. Mam dojem, ze sa uz neoplati kupovat ani v USA pokial to ma ist normalnou postou
Cena z UK je konecna, kedze je UK je v EU (teda ked som naposledy kukal na globus EU bola ;-)))

V tomto pripade mam zial podozrenie, ze zaslanie penazi by bola konecna transakcia v tomto obchodnom pripade ....

Daniel.U
2009-07-24 11:50:29+02
ja som tiez zaslal peniaze do Ameriky a teaz do megafota a nemam ani jedno z toho :-) Taky je zivot, ide sa dalej :-)

Marcel Rebro
2009-07-24 11:52:50+02
ja som tiez zaslal peniaze do Ameriky a teaz do megafota a nemam ani jedno z toho :-) Taky je zivot, ide sa dalej :-)
Do zahranicia platim len overenym obchodom (Amazon, Adorama) alebo PayPalom ... uz dva krat mi PayPalo vratil prachy za nedodany tovar. Megafoto je myslim vymahatelnejsie - ak ide o vacsiu sumu da sa tam zajst aj osobne ...

Daniel.U
2009-07-24 11:55:55+02
príspevok od: Marcel Rebro
Do zahranicia platim len overenym obchodom (Amazon, Adorama) alebo PayPalom ... uz dva krat mi PayPalo vratil prachy za nedodany tovar. Megafoto je myslim vymahatelnejsie - ak ide o vacsiu sumu da sa tam zajst aj osobne ...
u megafota zatial cakam od vcera, ale pripada mi to ako vecnost

pleski
2009-07-24 11:56:17+02
myslim ze v tomto pripade nieje ziadne riziko, tu je to tutovka. posles prachy, a tym to pre teba konci :) uz len domena .tl - vychodny timor hovori saza za seba. inak na fore uz je viacero vlakien venujucich sa takymto pofidernym shopom. inak sranda je, ze google najde x odkazov na slovenskych inzertnych serveroch na ich stranku. kazdopadne by som kupil tu na slovensku alebo v okolitych statoch, dnes sa uz moc neoplati dovazat, pokial to ma byt legalne (s danou a clom, pripadne postovnym)

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-07-24 11:59:31+02
No stranku maju profesionalnu :-) Firma ktora musi hned na uvodnej stranke hlasat kolko ma ludi, pritom asi ani jedneho, co by im urobil web. Ponukaju stariny, ktore nies na trhu uz niekolko rokov a peniaze idu ce Western Union. To vzbudzuje doveru.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-07-24 12:01:58+02
Tych 400USD mozes poslat do redakcie. Dopadnes rovnako ako s uvedenym obchodom,cize fotak neuvidis, ale aspon budes vediet, komu konkretnemu si prilepsil. To je urcite lepsie ako to poslat neznamej osobe.

Daniel.U
2009-07-24 12:02:14+02
príspevok od: pleski
myslim ze v tomto pripade nieje ziadne riziko, tu je to tutovka. posles prachy, a tym to pre teba konci :) uz len domena .tl - vychodny timor hovori saza za seba. inak na fore uz je viacero vlakien venujucich sa takymto pofidernym shopom. inak sranda je, ze google najde x odkazov na slovenskych inzertnych serveroch na ich stranku. kazdopadne by som kupil tu na slovensku alebo v okolitych statoch, dnes sa uz moc neoplati dovazat, pokial to ma byt legalne (s danou a clom, pripadne postovnym)
aj tak niesom moc zastanca kupovania cez internet, ved rozidely su minimalne. Ked je nieco lacnejsie tak to mava hacik. Netreba ist daleko, taka bestcena. Nehovorim o tom ako kurieri zaobchadzaju s balikmi.

Marcel Rebro
2009-07-24 12:02:41+02
príspevok od: Karol Srnec
No stranku maju profesionalnu :-) Firma ktora musi hned na uvodnej stranke hlasat kolko ma ludi, pritom asi ani jedneho, co by im urobil web. Ponukaju stariny, ktore nies na trhu uz niekolko rokov a peniaze idu ce Western Union. To vzbudzuje doveru.
uz chyba len live webcam do ich shopu ... aj takyto sposob vzbudzovania dovery som zu videl ;-)))

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-07-24 12:06:06+02
Ten tu bol aspon patkrat.

bear
- moderator
2009-07-24 12:22:05+02
Platba cez Western Union - ked raz posles peniaze, nemas sancu zistit, kto si tie peniaze vyzdvihne. 100% je to podvod.

Millis
2009-07-24 12:35:05+02
myslel som si to, lebo aj ta stranka je brutalne amaterska + tie ceny zaokruhlene na cele sumy a paypal alebo nieco podobne tam nehrozi. O wetern union tiez nieco viem. Chcel som len vediet co ludia na to. Zobreiem ho asi z pixmanie (slovensky manual uz mam :D). vdaka za prispevky. caute

conan7
2009-07-24 12:58:09+02
:D:D:D kks, katastrofa :D:D:D kto im na to naskočí?

SalvadorD
2009-07-24 14:10:54+02
príspevok od: Millis
myslel som si to, lebo aj ta stranka je brutalne amaterska + tie ceny zaokruhlene na cele sumy a paypal alebo nieco podobne tam nehrozi. O wetern union tiez nieco viem. Chcel som len vediet co ludia na to. Zobreiem ho asi z pixmanie (slovensky manual uz mam :D). vdaka za prispevky. caute
pixmania.sk ????? ja by som ich moc nepodporoval neviem ci to nie je zhabany tovar s colnic.Od podvodnikov.Pozna niekto dobre PIXMANIU???????Ako mozno nieco v hodnote 10eur obal na neviem co by som riskol ale nic ine.A o tom istom je aj bestcena.sk TEN KTO NEVERI NECH SI POZRE KONTAKTNE UDAJE a ci su vlastne registrovany na slovensku.

Xardas
2009-07-24 14:34:29+02
ako ta stranka ma moc pobavila :D

Erick
2009-07-24 19:30:43+02
príspevok od: SalvadorD
pixmania.sk ????? ja by som ich moc nepodporoval neviem ci to nie je zhabany tovar s colnic.Od podvodnikov.Pozna niekto dobre PIXMANIU???????Ako mozno nieco v hodnote 10eur obal na neviem co by som riskol ale nic ine.A o tom istom je aj bestcena.sk TEN KTO NEVERI NECH SI POZRE KONTAKTNE UDAJE a ci su vlastne registrovany na slovensku.
Kupoval som na Pixmanii blesk, fotorámik aj iné nefoto veci a vždy to bolo v pohode. Dobre zabalené, prišlo načas, kuriérom, ktorý predtým volal. Takže ja mám len dobré skúsenosti.

blesk.lm
2009-07-25 02:18:06+02
príspevok od: Erick
Kupoval som na Pixmanii blesk, fotorámik aj iné nefoto veci a vždy to bolo v pohode. Dobre zabalené, prišlo načas, kuriérom, ktorý predtým volal. Takže ja mám len dobré skúsenosti.
Cez pixmaniu som uz nakupoval a vsetko bolo uplne vporiadku, osobne ale preferujem nakup u lokalneho predajcu ktory viem ze sa o mna postara, poradi a ked by sa nieco pokazilo nemusim mat starosti s postovnym a celym procesom, len to zanesiem do shopu a oni sa o to postaraju.

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()