Ahojte
Kupil som si pouzivany objektiv canon 28-135 IS USM, ked stlacim tlacidlo spuste do polovice a pohybujem fotakom tak niekedy vyda taky zvuk ako zavrzganie, je to normalne alebo je to nejaka vada, inac vyzera byt v poriadku.Diky
no je to nieco take medzi vrzganim a vrcanim, neviem ale kupoval som to v specializovanom obchode kde vzdy skusaju veci co daju do bazaru, inac vyzera byt zachovaly.
mas dve moznosti AF, alebo IS, vypni najskor jedno potom druhe a zistis asi to, ze je to IS, ako vravi Strhak...., tento objektiv ma starsiu generaciu IS, sprava sa trochu inak ako novsie IS, na zaciatku aj obraz jemne poskoci v hladaciku, a ten zvuk je pri namacknuti spuste najostrejsi, potom uz iba jemne pradie
mas dve moznosti AF, alebo IS, vypni najskor jedno potom druhe a zistis asi to, ze je to IS, ako vravi Strhak...., tento objektiv ma starsiu generaciu IS, sprava sa trochu inak ako novsie IS, na zaciatku aj obraz jemne poskoci v hladaciku, a ten zvuk je pri namacknuti spuste najostrejsi, potom uz iba jemne pradie
ano mas pravdu je to IS, ked ju vypnem tak ziadne take zvuky nerobi.
vrzganie v objektive
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1248813282_v002.wav
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie