Ahojte, obraciam sa zase na Vas s prosbou o radu.
Uspesne som si kupil UV filter B+W a pri nasadzovani som si vsimol ze na mojom 70-300 objektive na prednom skle mam znutra malu spinku. Asi prach je cisto biela..
Je to problem ako sa toho zbavim?
Dik
Freebeart :D
Zbavis sa jej asi len po otvoreni objektivu (pokial si na to netrufas, tak to nechah radsej na servis), ale male spinky, dokonca ani skrabance na skle vacsinou nemaju vplyv na kvalitu fotky. Horsie su mastne flaky od kremu, alebo spotenych ruk.
je to uplne mimo hlbky ostrosti...takze tu spinku zbadas len tazko a snad len ak budes velmi clonit a ak sa aj tak objavi a jades ju niekde tak ju velmi rychlo vyretusujes ;-)
ja si myslím že sa ti neobjaví ani na F22, ale ide o tvoj pocit, takže choď s tým do servisu aby si mal dobrý pocit neorbím si srandu, viem čo to je byť nespokojny s niečim:)
ja si myslím že sa ti neobjaví ani na F22, ale ide o tvoj pocit, takže choď s tým do servisu aby si mal dobrý pocit neorbím si srandu, viem čo to je byť nespokojny s niečim:)
mne sa takto objavila spina na matnici...vedel som ze na fotky vplyv nema..ale stvalo ma to..snazil som sa to vycistit...neslo...strasne ma to stvalo..ale uz som si na to zyvkol a ani ju tam nevnimam...aj tak sa sustredim na ine ked do hladacika pozeram
Mala spinka, a este k tomu na prednom clene, ta vobec nemusi trapit. Podla mna je zbytocne davat to do servisu, su to vyhodene peniaze.
Jeden link na odlahcenie :) http://www.lensrentals.com/news/2008.10.30/front-element-scratches
V tomto mas uplnu pravdu :D .. Male zrnko prachu..ide hlavne o tu spokojnost :D Len nechcem aby na mna v servise pozerali ako na debila :D
Takze pockam kym sa to viac zasvini a potom.. Kedze objektiv mam len tyzden tak ma to trosku znepokojilo, ale ta spinka prachu nepozera kolko ho uz mam tej je to jedno :D Asi som mal len smolu,
Spina na objektive
Jeden link na odlahcenie :) http://www.lensrentals.com/news/2008.10.30/front-element-scratches
Takze pockam kym sa to viac zasvini a potom.. Kedze objektiv mam len tyzden tak ma to trosku znepokojilo, ale ta spinka prachu nepozera kolko ho uz mam tej je to jedno :D Asi som mal len smolu,
Dik chalani som pokojnejxi :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa