Fórum » O TECHNIKE

pamatova karta failed

Buciak
2009-08-05 22:38:28+02
dnes som si fotil mesiac ...uz som bol skoro hotovy ked tu zrazu hlaska - pamatova karta nie je naformatovana, nic som si z toho nerobil ved uz aj tak som chcel skoncit, vlozim kartu do citacky a myslel som ze vyhodim notebook aj s tym Fujifilmom cez balkon, pamatovka vraj nie je naformatovana, cize ju nemozem ani otvorit, mal som tamasi 300 zaberov....co dodat...mal uz niekto taky problem? da sa to nejako riesit? samozrejme s vynimkou kupy noveho pristroja..

Strhak
2009-08-05 22:54:34+02
Kartu už len asi vymazať pomôžeš, potom skús dáky softvér na obnovu dát možno niečo zachrániš, toto vie naštvať

dmedia
2009-08-06 00:20:26+02
V pohode tie fotky vyberies von, napr. Smart recovery a mnoho inych ti pomoze, bol tu aj taky clanok , kde je suhrn informacii ako na to a s cim. A podla mna mas problem, lebo si pravdepodobne neformatoval kartu ked si ju kupil? potom sa to casto stava a hlaska je presne takato. Ked si budes formatovat kartu pravidelne, obmedzis vyskyt takych pripadov na minimum, ale nie format v PC, ale vo fotaku, dovod je jednoduchy-zbytkove data sa hromadia na karte a potom to samo pride....

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()