Dobry den, chcem sa spytat ci mate skusenosti s tlacou na platno. Ako to funguje? Mam atramentove HP-cko - da sa tlacit aj na tom? Alebo len nejaky papier s imitaciou platna? Chcel by som nieco take robit doma (v malo naklade). Da sa to? Kde sa to da zohnat ? (googlil som ale neuspesne). Dakujem
Dá ale asi nie s tvojou tlačiarňou. Sú také špeciálne média od Canon Fa-ME1 a FA-PR1 sú to bavlnené papiere. Používať ich ale môžeš len v špeciálnych tlačiarňach väčšinou profesionálnych. Mám tlačiareň Canon Pixma 9000Pro ale ešte som to neskúšal s ohľadom na cenu toho papieru. Takže ti napíšem dá sa to ale nemám s tím skúsenosti ;-)
HP robi papiere s imitaciou platna, aj platno na potlac, ale su to papiere vo velkych formatoch na rolkach urcene pre plotre, resp. velkoformatove tlaciarne. Mozno sa robi i A4 alebo A3(ten mozes rozrezat), ale musis pozriet ci ti tlaciaren moze tlacit papiere vacsej gramaze, vacsinou to su uz okolo 160g az 350g materialy, a ked tlaciaren ´na to nema´, tak si roztlacis valceky posuvu papiera a ten ti potom bude pri gramazi okolo 80g bude strajkovat.
Ak to chce človek len raz za čas tak je zbytočné kupovať drahú tlačiareň, to radšej zbehni do FaxCopy a tam si to daj vytlačiť vide ťa to hádam aj lacnejšie, nemusíš sa s tím trápiť a hlavne zháňať špeciálne papiere ktoré nik na slovensku nemá reálne na sklade len na objednávku za 14 dní ;-)
Tlac na platno.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa