dobry den vsetkym potrebujem poradit
mam canon eos 450D a potreboval by som k tomu externy blesk ale nie velmi drahy !
viete mi nieco poradit ?
pripadne second hand alebo novy ...
dakujem velmi pekne
no za 4€ nebudem bestcenu ani riesit...aqt je zarucena spolahlivost, ukazkovy pristup, tak naco si robit zbytocne komplikacie...
za 4e by som ani neriesil...s aqt mam osobnu a vybornu skusenost....ale ide o tu pevnu 50...na aqt je o 50 eur drahsia..a pre mna ako studenta je 50 eur celkom dost..takze koli cene vyhrala bestcena
za 4e by som ani neriesil...s aqt mam osobnu a vybornu skusenost....ale ide o tu pevnu 50...na aqt je o 50 eur drahsia..a pre mna ako studenta je 50 eur celkom dost..takze koli cene vyhrala bestcena
50ka f1,4 pevná je nádherné sklo blahoželám. Mám ho a som z neho nadšení, už ho pomaly ani neskladám s tela. Blesky mám dva jeden starý 430EX a druhý nový 580EX II super je keď v exteriéry môžeš použiť dva blesky ;-)
50€ je aj pre nestudenta dost...minimalne jenda dobra vecera pre dvoch :o))
ved to...ako pisete...za 50€ sa da nieco ine dokupit :) aaa neviem sa toho skla dockat....kamarat si vcera kupil 50 1,8 na nikon a bol som z toho uneseny...neviem co spravim ked mi pride to moje domov :)
ved to...ako pisete...za 50€ sa da nieco ine dokupit :) aaa neviem sa toho skla dockat....kamarat si vcera kupil 50 1,8 na nikon a bol som z toho uneseny...neviem co spravim ked mi pride to moje domov :)
Pre Boha len neskáč s okna!!! Hádam ho vyberieš zo škatuľky a šup s ním na foťák :-DDD
externy blesk pre eos 450D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa