Ahojte chcem Vás poprosiť o radu. Konečne si chcem splniť môj veľký sen a rozhodla som sa kúpiť dig. zrkadlokvu prosím Vás čo potrebujem vedieť k dobrému výberu niečo som si pozerala a celkom sa mi pozdáva CANON EOS 450D 18-55 IS + 55 - 250 IS viete mi niekto poradiť prípadne odkiaľ by som si ho mohla kúpiť. Vopred ĎAKUJEM!
Petopierko ma pravdu-))). Neviem co sa mu, ehm, smejete, ehm. Bol som tam a nemali ziadny traktor. A fotaky mali len Canon, tym padom nemali ziadny fotoaparat s vodotryskom. Ci projektorom, uz neviem. Ospravedlnte znizenu kvalitu myslenia.
Petopierko ma pravdu-))). Neviem co sa mu, ehm, smejete, ehm. Bol som tam a nemali ziadny traktor. A fotaky mali len Canon, tym padom nemali ziadny fotoaparat s vodotryskom. Ci projektorom, uz neviem. Ospravedlnte znizenu kvalitu myslenia.
inak sa čudujem že vlados-a nikto neopravil....po pravde asi by som to už očakával:D....asi mu dali za pravdu ..ano canon ťažko zohnať :D:D:D:D:D mám kŕče:D:D:D:D::DD:D
Došiel vám na chate chlast, že máš čas sem vypisovať? :-)
Chatu sme práve ukončili, bolo fakt super postupne budeme pridávať fotky, ale postupne lebo FOTO DŇA môže byť len jedna :-DDDD
škoda že si nebol veľmi vydarená akcia, dokonca až tak že sme sa zhodli že na jeseň ju zopakujeme
Prosím o radu
škoda že si nebol veľmi vydarená akcia, dokonca až tak že sme sa zhodli že na jeseň ju zopakujeme
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa