Prosim ta, vojde sa do toho Fomei Winner 963 Nikon s nasadenym objektivom 18-105? Podla rozmerov zrejme ano ale nie som si isty a tu v okoli to nemam moznost vyskusat, len objednat z eshopu...
co myslis, ze tie brasne doma sijem? :-) podla parametrov by sa mal zmestit. Ved ho domeraj ked uz ho mas. S nasadenou clonou ale nerataj. To by si musel mat brasnu ako ja, kde je fotak rovno.
Nemal som cas si to zistit, ale pozriem sa na to , fotak zatial slape...prosim Ta posli mi link kde si to mozem overit:-_ Dakujem a dam Ti potom vediet..Dik
Nemal som cas si to zistit, ale pozriem sa na to , fotak zatial slape...prosim Ta posli mi link kde si to mozem overit:-_ Dakujem a dam Ti potom vediet..Dik
Tu je info, v texte je potom link na stranku kde si zadas seriove cislo a zisti ti ci mas tu vadnu seriu... GL
Nakoniec som ho kupil drahsie 1030 €, predrazilo sa to, ale kaslem na to, lebo mal som hned v ten den ako som objednal, bol som si osobne prevziat v obchode...
Dostal som k nemu ´zdarma´ 4 GB kartu. Dnes som dokupil Lowepro Slingshot 200 AW
V poriadku, nemusis sa ospravedlnovat, Ja Ti dakujem za info, davnejsie som to zaregistroval, ale nevenoval som tomu pozornost:-) Pozrel som si to a vysledok je, ze mam tu chybu, podla serioveho cisla na tele foto....a Ty ako si na tom ?
Uz som aj stihol tam volat, len nechapem to, ze sa jedna len o opravu ci aj o vymenu suciastky?Pojdem sa opytat do predajne kde som to kupil...
No skus sa poinformovat, na nejakych forach som cital, ze to miestami dost trva kym to pride naspat, oni to vsetko posielaju do Prahy... To ci to opravuju nejak alebo vymenia suciastku...to neviem...ale myslim ze skor vymenia, v dnesnej dobe sa uz maloco opravuje, vsetko sa vymiena... to mas jak s autorizovanym servisom pre auta... to nie su opravari ale vymienaci :)
No skus sa poinformovat, na nejakych forach som cital, ze to miestami dost trva kym to pride naspat, oni to vsetko posielaju do Prahy... To ci to opravuju nejak alebo vymenia suciastku...to neviem...ale myslim ze skor vymenia, v dnesnej dobe sa uz maloco opravuje, vsetko sa vymiena... to mas jak s autorizovanym servisom pre auta... to nie su opravari ale vymienaci :)
Ty si myslíš, že v servise na autá niečo opravujú? Možno ešte tak všelijakí garážníci. Ale v autorizovanom sa s tým hrajú ako s legom :-)
Zajtra tam zajdem, no mna to len napadlo, ale spytam sa na to presne aby som vedel. Jasne ze dnes to menia, ale uz to je zasach do vnutra fotaka. Aj ked Ti nieco na aute vymenia , uz to nemusi byt ono.Mal som uz s tym skusenost:-)
Zatial mi fotak funguje dobre, ale uz zijem s tym pocitom.Mozes mi ukazat Tvoju zbierku fotiek, som amater a rad by som si pozrel nejake pekne fotky...zatial dik a pekny den---cauky
ja idem asi cez tu zesnku za 450 eur .... kedze ma nema ako odrbat ...
Ver tomu ze tam ma ako odrbat...dneska su taky prespekulovany...keby ta cena bola vyhodnejsia oproti nasim tak chapem, ale taky obrovsky rozdiel nemoze byt nic ine len odrb...
No mrzi ma to, ale lepsie dopredu vediet ze nejaky problem nastane ako byt potom prekvapeny...
No ja som uplny zaciatocnik takze sa nemam zatial cim prezentovat, urcite nie verejne, to este nejaky cas potrva, kym dostanem odvahu nieco zverejnit...Navyse D90-ku mam len 2 dni a este som nemal moznost ho ani poriadne vyskusat.
Tesim sa na vikend a buduci tyzden mam 2 dni volna, tak niekam s polovickou vybehneme, snad nieco pocvakam nech fotacik neodpociva len tak nevyuzity :)
Nikon D5000
Mám ho vyskúšaný a som s ním spokojný. Ale všetko je na tvojom uvážený a financiách. Prajem veľa pekných kvalitných fotiek dovi dopo
Dostal som k nemu ´zdarma´ 4 GB kartu. Dnes som dokupil Lowepro Slingshot 200 AW
http://www.nikond5000.cz/upozorneni-pro-majitele-d5000/
Zatial mi fotak funguje dobre, ale uz zijem s tym pocitom.Mozes mi ukazat Tvoju zbierku fotiek, som amater a rad by som si pozrel nejake pekne fotky...zatial dik a pekny den---cauky
No ja som uplny zaciatocnik takze sa nemam zatial cim prezentovat, urcite nie verejne, to este nejaky cas potrva, kym dostanem odvahu nieco zverejnit...Navyse D90-ku mam len 2 dni a este som nemal moznost ho ani poriadne vyskusat.
Tesim sa na vikend a buduci tyzden mam 2 dni volna, tak niekam s polovickou vybehneme, snad nieco pocvakam nech fotacik neodpociva len tak nevyuzity :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa