Od 30.júla jek dispozícií novýy firmware pre Canon 50D, ktorý okrem správneho prekladu niekoľkých jazykových mutácií opravuje i možnú chybu pri vyhotovení snímku a jeho nábehu do magentovej farby...
Nieže by sa ma to týkalo, ale niekomu, kto chce ukojiť chtíč po nových veciach a chce mať najnovší soft i vo fotoaparáte, to môže ušetriť čas :o))
http://web.canon.jp/imaging/eosd/firm-e/eos50d/firmware.html
magenta, je bežné pomenovanie purpurovej farby v polygrafickom priemysle...CMYK - cyan, magenta, yellow, key color, 4 základné farby pri ofsetovej tlači.
Tak toto som ja nikdy moc neriešil, neviem pokiaľ šlape všetko tak ako má ani ma to nezaujíma. Na starej 350D som to tiež nikdy neaktualizoval a ide ;-)
Tak toto som ja nikdy moc neriešil, neviem pokiaľ šlape všetko tak ako má ani ma to nezaujíma. Na starej 350D som to tiež nikdy neaktualizoval a ide ;-)
Ja som na tom podobne... a na 50D mam 1.0.6 tak myslim ze na 1.0.7 sa mi to vobec neoplati :D ked tak pockam si na 1.1.0 :D
Ja som na tom podobne... a na 50D mam 1.0.6 tak myslim ze na 1.0.7 sa mi to vobec neoplati :D ked tak pockam si na 1.1.0 :D
Ja som nezbadal žiadnu chybu, nič takže nemám dôvod meniť alebo aktualizovať. Ak by Canon prišiel s niečim prevratným kde by bolo treba nový firmware tak potom budem nad tím uvažovať ale zatiaľ neeeeee ;-)
Ja som nezbadal žiadnu chybu, nič takže nemám dôvod meniť alebo aktualizovať. Ak by Canon prišiel s niečim prevratným kde by bolo treba nový firmware tak potom budem nad tím uvažovať ale zatiaľ neeeeee ;-)
Zdielam podobny nazor :) niekedy to spravi viacej skody jak uzitku...
50D - firmware 1.0.7
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa