Fórum » O TECHNIKE

PANASONIC DMC TZ5- VADNE FOTAKY? ( a servis)

Swifty50s
2009-08-13 21:42:26+02
zdravim, mam problem dostal sa mi do ruky tento fotoaparat od kamarata dal mi ho bez baterie a povedal ze nejde a nevie co mu je. skusal som ho aj v predajni s bateriou original aj neoriginal vobec nereaguje, nebol ani utopeny ani nic neviem co mu moze byt. niekde na fore som ale cital davneisie ze s podobnym typom alebo aj tymto istym uz presne neviem maly niektori ten isty problem. nevie niekto co na tychto fotoaparatoch odchadza? chcel by som si ho dat opravit ale neviem kde lebo v panasonic centre len za diagnostiku beru 15€ a neviem kolko moze stat k tomu dalsia oprava.touto cestou by som sa chcel spytat ci neviete niekto kde je v BA kvalitny servis za primerane ceny. za vsetky odpovede dakujem.

Daniel.U
2009-08-13 21:46:33+02
doba, kedy sa spotrebne vyrobky opravovali je davno prec. Ziadny kvalitny servis neexistuje, jedine autorizovany, kde maju mozno dodat nahradny diel. Len pekne otvor smetak a z celej sily ho tam hod.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-08-13 21:48:12+02
Nikde na neho nie je servis. Digitalne fotoaparaty sa musia opravovat v autorizovanom servise a to je tam, kde si vypitali tych 15€. Bud to ho tam das, alebo ho hod do kosa.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-08-13 21:49:31+02
príspevok od: Daniel.U
doba, kedy sa spotrebne vyrobky opravovali je davno prec. Ziadny kvalitny servis neexistuje, jedine autorizovany, kde maju mozno dodat nahradny diel. Len pekne otvor smetak a z celej sily ho tam hod.
Hackol si mi comp a sledujes co pisem?

Daniel.U
2009-08-13 21:53:12+02
príspevok od: Karol Srnec
Hackol si mi comp a sledujes co pisem?
a to si si myslel, ze na Macu budes v bezpeci

Strhak
2009-08-13 22:00:42+02
Joooj fotoaparát som nemal možnosť ešte si hodiť ale viem si predstaviť ako by sa rozobral ako lego keď by som ho hodil o stenu. Nerozumiem tomu, akože keď je pokazený nech ho neposiela na diagnostiku nech ho rovno dá do servisu a tam nech sa dohodne koľko je ochotní zaplatiť za opravu, hádam nepredpokladá že mu ho dáky ujo na kolene spraví ;-)))

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-08-13 22:02:25+02
a to si si myslel, ze na Macu budes v bezpeci
Ze vahas, teraz som za PC!

Daniel.U
2009-08-13 22:12:23+02
Ze vahas, teraz som za PC!
tak to si spravil chybu. Inak mam kamarata, ktory je posadnuty bezpecnostou. Ma paranoju. Zmenil providera, kupil druhy pocitac a aj tak ho vzdy dostanu. Aby si neskonicil podobne. Len on tym pocitacom moc nerozumie, raz vysklbol sietovy kabel z pocitaca lebo mu bezal Windows 40 sekund bez antiviru.

wayne
2009-08-13 22:12:23+02
myslim ze keby tvoj kamarat mal viac rozumu odnesie ho tam kde ho kupil, v pripade ze ho kupil v normalnom obchode je nan 2 rocna zaruka ... ak blocek o kupe nema, pripajam sa k osadenstvu ktore ti radi ho smarit do kosa :) pani, to musi byt pocit! :)

wayne
2009-08-13 22:12:46+02
inak zaujimave ze ho priniesol tebe a dostal sa ti do ruk :)

Daniel.U
2009-08-13 22:14:08+02
príspevok od: Strhak
Joooj fotoaparát som nemal možnosť ešte si hodiť ale viem si predstaviť ako by sa rozobral ako lego keď by som ho hodil o stenu. Nerozumiem tomu, akože keď je pokazený nech ho neposiela na diagnostiku nech ho rovno dá do servisu a tam nech sa dohodne koľko je ochotní zaplatiť za opravu, hádam nepredpokladá že mu ho dáky ujo na kolene spraví ;-)))
ja som doma tri krat rozobral a zlozil poloautomaticku Practiku (taku z tych poslednych). To som mal asi 15 rokov.

Strhak
2009-08-13 22:15:59+02
ja som doma tri krat rozobral a zlozil poloautomaticku Practiku (taku z tych poslednych). To som mal asi 15 rokov.
Aj ja keď som bol malí som sa hral s Legom :-DDD

Daniel.U
2009-08-13 22:17:52+02
Aj ja keď som bol malí som sa hral s Legom :-DDD
Lego u mna bolo len doplnkova zabava :-)

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-08-13 22:56:40+02
Ja som si ako maly postavil robota s pozitronovym mozgom, ale postavil si lietajuci tanier s antigravitronom schopnym letiet varp 4, tak je teraz na druhom konci vesmiru. Skoda, mal som ho rad.

viking81
2009-08-13 23:06:28+02
ja som mal lego rad...ale nebolo nad merkur :) to bolo to pri com som sedel hodiny :)

Strhak
2009-08-13 23:17:09+02
Ja som si ako maly postavil robota s pozitronovym mozgom, ale postavil si lietajuci tanier s antigravitronom schopnym letiet varp 4, tak je teraz na druhom konci vesmiru. Skoda, mal som ho rad.
Mám pre teba dobré správy, sovietske raketové vojsko na Sliači ho zostrelilo nad Banskou Bystricou. Takže ak budeš mať cestu okolo môžeš sa zastaviť práve opravuje dáky pokazení Panasonic a pozdravuje ťa :-DDD

maTTo_corp
2009-08-13 23:17:23+02
ach... toľká nostalgia :)) :D

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-08-13 23:25:12+02
Mám pre teba dobré správy, sovietske raketové vojsko na Sliači ho zostrelilo nad Banskou Bystricou. Takže ak budeš mať cestu okolo môžeš sa zastaviť práve opravuje dáky pokazení Panasonic a pozdravuje ťa :-DDD
Je to on!!! Davaj nan pozor, zvyknu sa mu prehrievat kondiky, co som vymontoval s ruskeho radia Zvezdocka.
Ja snad ani nezaspim, taky som rozruseny.

Strhak
2009-08-13 23:33:47+02
Je to on!!! Davaj nan pozor, zvyknu sa mu prehrievat kondiky, co som vymontoval s ruskeho radia Zvezdocka.
Ja snad ani nezaspim, taky som rozruseny.
No veď vďaka tej bolšaja technike ho sovietska armáda nakoniec pustila, ale ako náhle sa dostal od nich preč vymenil ich za nové z rádia z tuzexu. Takže dnes nemať problema ;-)

Daniel.U
2009-08-14 00:03:23+02
nikam ho nepusti, idem ho rozobrat, strasne som zvedavy co je vsetko vo vnutri. Ale pokial viem, robota vymyslel Karel Čapek, nie Karol Srnec, to ma asi pomylene s programovacim jazykom Robot Karol

Strana 1 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()