niekde tu na fóre som čítal, že na tom veľkom sa zasekávajú jednotlivé články, takže je si to treba na predajni ohmatať a poohýbať pred zrakom predávajúceho a vybrať si dobrý kus.
Mam SLR-ZOOM, ale D700+grip+24-70 na to bude asi privela. Odporucam radsej tu novu verziu, chvilku som sa s nou hral a je pevnejsia, ale cital som na nu aj zopar staznosti (treba pri kupe vyskusat ci funguju vsetky klby - niektore su take tuhe, ze sa pri ohnuti zlomia). Navyse sa velmi tazko nastavuje smer fotaku, takze sa k tomu urcite hodi nejaka mensia gulova hlava.
:-) nedotiahnuta otazka... ze ake su s tym skusenosti. zavesil by som na to maximalne Nikon D90 a 70-300 objektiv. nic tazsie nemam. celkom ma to zaujalo, lebo je to male, lahucke a nie moc drahe.
:-) nedotiahnuta otazka... ze ake su s tym skusenosti. zavesil by som na to maximalne Nikon D90 a 70-300 objektiv. nic tazsie nemam. celkom ma to zaujalo, lebo je to male, lahucke a nie moc drahe.
Stativ ako taky je funkcny a dokaze sa vselicomu prisposobit, ale normalny stativ nenahradi. Takze si treba rozmysliet, ci je to skutocne to co chces a ci splni svoj ucel.
Gorillapod SLR-Zoom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa