Zdravim, dostal som od bracha ulohu vygooglit nejaky program kde by sa dal pripravit reklamny text pre velkoplosnu tlac, no nenasiel som asi nic... pomozte dakujem
Hm... Začal by som od konca. Opýtal by som sa toho kto to bude ´veľkoplošne tlačiť´ že aké parametre majú spĺňať podklady. Podľa toho by som si vybral a kúpil SW (ak to budete robiť často). Ak je to jednorázovka - dajte to urobiť niekomu, kto sa tým živí...
Ak ide len o text tak to urobi kludne sam, ved tam nema co pokazit.\
Urob to presne ako ti vraveli idealne - Adobe Illustrator, Corel Draw.
Len na margo dmedia...photoshop exportuje texty ako vektor do .pdf ci postscriptu, pokial to nedas vyrastrovat..takze tam tiez nemoze byt problem.
Clovek co nevie ani s cim to ma robit, nemoze tusit, ze existuje nejaky export do pdf pre tlac v PS-preto je nevhodne mu tu radit pouzit PS. Ja o tejto moznosti viem, ale naco to tu komplikovat, i tak ma z toho hokej...jednoducho PS sa na to nepouziva, iba vo vynimocnych pripadoch, robim v tejto oblasti roky a este som nevidel cloveka-grafika co urobi texty do reklamy v PS. Bitmapy sa urobia v PS, alebo v niecom vhodnom, a posklada sa to s textom v CDR, alebo AI-najbeznejsi postup.
Nechcel som sa hadat samozrejme, len som chcel poukazat nato, ze ta moznost tu je :) no offense..
Takisto robim veci pre tlac uz dlho a je jasne, ze kazdy grafik si urobi veci separatne a zalomi v InDesigne..:)
Aky program na velkoplosnu reklamu?
http://www.inkscape.org/
Urob to presne ako ti vraveli idealne - Adobe Illustrator, Corel Draw.
Len na margo dmedia...photoshop exportuje texty ako vektor do .pdf ci postscriptu, pokial to nedas vyrastrovat..takze tam tiez nemoze byt problem.
Takisto robim veci pre tlac uz dlho a je jasne, ze kazdy grafik si urobi veci separatne a zalomi v InDesigne..:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa