Zdravim mam malicky starsi kompakt Fuji A610 co robi pouzitelne fotky a hodil by sa mi napriklad na momentky v skole ale ma jeden problen na uplne nove alkalicke energizer spravil asi 5 fotiek a vybil sa... Je to chyba fotaku alebo bateriek? lebo inak vsetko na nom funguje... chcem kupit nabijacie baterie a bojim sa, ze to bude robit tiez...
mal som podobny problem na canone S5 kde 2600vky baterky vydrzali par zaberov... problem bol ze fotak bol tuknuty a nieco sa porusilo v bateriovej komore..nastastie sa dala cela vymenit za nejakych 1500 korun alebo tak nejak.
Hlavnym problemom byva chcrakteristika baterie pri narazovom odbere prudu. Preto sa na starsich modeloch fotoaparatov vyskytuje problem s bateriami. Nedokazu dat v urcitom zlomku casu aparatu dostatok stavy. Pritom inak kludne mozu hodiny pohanat prenosny CD prehravac. Fotoaparat v takom pripade ukazuje prazdnu bateriu, alebo urobi len par zaberov, ci sa dokonca ani nezapne. Riesenim su dobijatelne akumulatori, nie NiCD ale NiMh, ktore sa s narazovym odberom vysporiadavaju lepsie. Aj tak treba ale u starsich pristrojov ratat s pomerne malym mnozstvom zaberov. Urcite ich nebude tolko, ako u sucasnych modelov, kde je standardom 150 - 200 zaberov (u zrkadloviek podstatne viac).
slaba vydrz baterie
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa