Fórum » O TECHNIKE

Problem s SPEEDLITE 580EX2

Scooter
2009-08-31 18:16:12+02
Pls kto ma tento blesk a vie mi napisat ci sa mu hlava da rotovat v uhle bez toho aby stacil to bocne tlacitko? Lebo nieco mi v nom hrka nieco v tej casti ako je tlacitko a ide mi ju rotovat(nie hore a dole ale do bokov) aj bez stlacenia tlacidla... :(

2009-08-31 18:45:12+02
to tlacitko je na to, aby ti sama nerotovala a bola zafixovana v pozadovanej polohe..zrejme sa ti tam nieco zlomilo, vidim to na servis...

Strhak
2009-08-31 20:27:34+02
Tak on sa zasekne len v jednej polohe, keď je natočený dopredu. Akonáhle o kus pootočíš už sa dá otáčať aj bez tej poistky. Jednoducho povedané ak ho otočíš po celom obvode bez zaseknutia je tam niečo urvaté. Inak neviem či ti to budú chcieť reklamovať, na mechanické poškodenie sa záruka nevzťahuje, jedine že by šlo o výrobnú vadu a to silne pochybujem. No za vyskúšanie nič nedáš ;-)

Jozef Peniak
redakcia ephoto.sk 2009-08-31 20:55:29+02
fixovaný je len v polohe blýskania napriamo, akonáhle chceš fotiť s odrazom už to po otočení ide samo aj bez tlačidla. Ked ho dáš späť do polohy napriamo mal by sa zaretovať ak nezacvakne máš to zlomené a chce to servis... mne vnutri nič nehrkoce

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()