Zaujimalo by ma,co presne by malo byt pod fotkou za FILM,je to taka somarinka ale neda mi to :)
Niektory tam pisu RAW/JPEG iny CMOS/CCD/14bit RAW alebo 8 mpx atd...
Tak co je spravne ?
Ked fotis na film, napises, aky film si pouzil, ked na digital, obraz sa zaznamenava na snimac, tak napises aky snimac mas, alebo do akeho formatu si fotil (kedze typ snimaca je zrejmy s typu aparatu), alebo tam nenapises nic :-)
Ked fotis na film, napises, aky film si pouzil, ked na digital, obraz sa zaznamenava na snimac, tak napises aky snimac mas, alebo do akeho formatu si fotil (kedze typ snimaca je zrejmy s typu aparatu), alebo tam nenapises nic :-)
dik,lebo kazdy pise nieco ine :) vacsinou ale to CCD CMOS RAW ako som pisal...Takze snimac,ja mam teda CCD takze CCD :)
Nemusis pisat nic, z typu dig. fotoaparatu je zrejme, aky ma snimac. Policko film je proste urcene pre tych, co fotia na film, ak tam niekto z digitalistov napise blizsiu specifikaciu suboroveho formatu, je to len preto, ze sa tam zaidne policko pre tento ucel nenachadza.
Nemusis pisat nic, z typu dig. fotoaparatu je zrejme, aky ma snimac. Policko film je proste urcene pre tych, co fotia na film, ak tam niekto z digitalistov napise blizsiu specifikaciu suboroveho formatu, je to len preto, ze sa tam zaidne policko pre tento ucel nenachadza.
FILM : ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa