Fórum » O TECHNIKE

Zlozenie individualneho setu

vlados
2009-09-08 09:38:44+02
Tak sa mi podarilo predat G10 a som kompletne prejedeny kompaktov. Chcem Vas poprosit o radu v ktorom obchode mi dokazu spravit individualny set konkr. 1000d + ef 28-1,8usm.

Daniel.U
2009-09-08 10:49:09+02
ved si kup jedno a aj druhe :-))) Ci maju ti ten objektiv aj nahodit na fotak? :-)))

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-09-08 10:53:46+02
To nie je set. Set je kombinacia fotoaparatu a objektivu, ktoru ponuka priamo vyrobca/dovozca a je cenovo zvyhodnena uz v nakupe pre predajcu. To co chces ti je tebou vybrana kombinacia, ktoru ale Canon neponuka vo zvyhodnenej cene. Preto si to jednoducho objednas a od predajcu dostanes dve samostatne krabice a dve samostatne polozky na blociku. Pri dnesnej minimalnej marzi na Canone pochybujem, ci ti da na takuto zostavu niekto aspon 1% zlavu. Ak ratas s tym, ze usetris 100€, tak sa preratas.

vlados
2009-09-08 12:14:43+02
Karol, dakujem Vam za presne pochopopenie mojej otazky a za konkretnu odpoved. Daniel, Vam dakujem za snahu.-)))

vlados
2009-09-08 12:15:32+02
príspevok od: vlados
Karol, dakujem Vam za presne pochopopenie mojej otazky a za konkretnu odpoved. Daniel, Vam dakujem za snahu.-)))
ehm, pochopenie.

Daniel.U
2009-09-08 12:42:41+02
príspevok od: vlados
ale ved som povedal v skratke to iste :-))

maTTo_corp
2009-09-08 19:09:43+02
ale čo to tam kupuješ?! Arnold by ti poradil toto....

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-09-08 19:16:55+02
príspevok od: maTTo_corp
Arnoldove slovo nema ziadnu vahu, zalezi co povie Chuck Norris!

maTTo_corp
2009-09-08 19:20:42+02
príspevok od: Karol Srnec
Arnoldove slovo nema ziadnu vahu, zalezi co povie Chuck Norris!
Arnold je Chuckov zástupca pre styk s verejnosťou....styk s Chuckom totiž verejnosť nezvykla prežiť....okrem toho je teraz na dovolenke, takže aj Arnieho slovo je ťažké jak hovädo :D teraz dokonca vydal limitovanú edíciu však aha!....nechali mu voľnú ruku a hneď sa pustil do výroby nezničiteľných Conanov....ale viem, že si to s tým Chuckom myslel dobre ja ho tiež veľmi uznávam :)

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-09-08 19:31:52+02
Arnold je Chuckov zástupca pre styk s verejnosťou....styk s Chuckom totiž verejnosť nezvykla prežiť....okrem toho je teraz na dovolenke, takže aj Arnieho slovo je ťažké jak hovädo :D teraz dokonca vydal limitovanú edíciu však aha!....nechali mu voľnú ruku a hneď sa pustil do výroby nezničiteľných Conanov....ale viem, že si to s tým Chuckom myslel dobre ja ho tiež veľmi uznávam :)
Chuck je u mna, ak ho hladas. Ucim ho nejake nove chvaty.

FilipMino
2009-09-08 21:52:45+02
také niečo, to už hej..

vlados
2009-09-09 15:07:52+02
Viete, ze nemci vyhrali 2. sv. vojnu? Spojenci len poslali Chucka, aby vyjednal co najlepsie podmienky svojej kapitulacie.

quintes
2009-09-10 12:03:13+02
čo sa týka fotografie a Chucka Norrisa tak ako jediný má album kde nafotil svojim araratom značky CANIOL (rozumej CAnonNIkonOLympus,tento aparát pustí do obehu až v 23.storočí) veľký tresk, stvorenie planét, ďalšie fotky sú z kolekcie biblické príbehy (zaujímavý záber je ako Boh naháňa Adama po raji s nožom v ruke, dnes táto akcia známa ako stvorenie ženy) cez rozpoltenie mora (inak slabá Chuckova chvíľka pri hrách s vodou) až po kolonizáciu súhvezdia malý voz. Všetky tieto fotky sú samozrejme na jeho stránke. Veď aj google je jeho, vlastne celý internet :-)

Marcel Rebro
2009-09-10 13:17:07+02
príspevok od: quintes
čo sa týka fotografie a Chucka Norrisa tak ako jediný má album kde nafotil svojim araratom značky CANIOL (rozumej CAnonNIkonOLympus,tento aparát pustí do obehu až v 23.storočí) veľký tresk, stvorenie planét, ďalšie fotky sú z kolekcie biblické príbehy (zaujímavý záber je ako Boh naháňa Adama po raji s nožom v ruke, dnes táto akcia známa ako stvorenie ženy) cez rozpoltenie mora (inak slabá Chuckova chvíľka pri hrách s vodou) až po kolonizáciu súhvezdia malý voz. Všetky tieto fotky sú samozrejme na jeho stránke. Veď aj google je jeho, vlastne celý internet :-)
mas nedostatky v histerii ... Chuck nafotil hlavne svoj porod a to fotakom PeNiS (PentaxNikonSony). a porod sa konal v dome ktory postavil Chuck vlastnymi rukami!

quintes
2009-09-10 19:03:06+02
príspevok od: Marcel Rebro
mas nedostatky v histerii ... Chuck nafotil hlavne svoj porod a to fotakom PeNiS (PentaxNikonSony). a porod sa konal v dome ktory postavil Chuck vlastnymi rukami!
no to o tom dome mi je znamo bratu... a o tom porode som nevedel, ja som myslel ze Chuck vysiel v dennom rozkaze...

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()