Fórum » O TECHNIKE

KATA 3IN1

maRmaRko
maRmaRko 2009-09-16 10:47:56+02
Ahojte.. stal som sa hrdým majiteľom tohoto fotobatohu. Len ma štvalo pripojenie toho statívu. Tak som sa rozhodol, že chcem ten kata tripod holder. Hľadám hľadám.. a čo som nenašiel.. majú ho už aj na slovensku konkrétne v alza.sk http://www.alza.sk/kata-sth-3n1-d134822.htm. Dnes si idem pre neho, už som ho objedal. Teda som Vám to len chcel oznámiť, že sa to dá aj na slovensku už kúpiť. Tak dúfam, že niekomu som pomohol. Ďakujem... Ked ho budem mať doma.. dám info.. :)

maRmaRko
2009-09-17 08:55:09+02
Takže som to skúšal, namontoval som ta tam.. Mám tam vanguard alta + 233, v pohode sa tam zmestila.. má všetky tri nohy v tom mešteku a upevnená je o všetky tri nohy.. Je to pohoda.. Síce trochu vytrča, ale to neva.. lebo tento model je 63cm..

takže teraz je konečne ta kata 3IN1 poriadny batoh :)

donrosko
2009-09-17 22:52:27+02
.... este ze v megafoto mi povedali, ze ten drziak na stativ nie je urceny na slovensky trh :))))
.... este ze mame takyh sikovnych a inforomovanych obchodnikov.
Vdaka za info, idem si to hned objednat.

2009-09-17 22:58:16+02
v megafoto maju casto zastarale informacie, nakolko to bola pred 2 mesiacmi pravda a Kata Tripod holder sa nemal dostat na europsky trh, kedze bol urceny len pre Ameriku...no dopyt urobil svoje a plany sa velmi rychlo zmenili...

Flodur
2010-12-15 19:55:19+01
Batoh NEKUPOVAT pokial chcete na nom nosit aj stativ. Dnes som skusal ten drziak na stativ a musim povedat, ze vacsi primitivizmus som este nezazil. Mam relativne tazku techniku, takze batohn je stabilny a dobre sedi. Stativ mam lahky, carbon cca 1,5kg. Pokial ho date do drziaku, tak batoh, ktory nema prsak a popripade ho nosite len na jednom popruhu, sa nakloni do zadu a zacne vas riadne tahat. A to nehovorim o stabilite. Ten primitiv, ktory to navrhol nemal urcite nikdy v zivote batoh na chrbte a nema ani len predstavu o rozlozeni hmotnosti v batohoch!!! Predajcovi asi pojdem otrepat batoh o hlavu, pretoze som ho kupoval s tym, ze na nom budem nosit aj stativ.

stano.stano
2010-12-15 21:01:57+01
príspevok od: Flodur
Batoh NEKUPOVAT pokial chcete na nom nosit aj stativ. Dnes som skusal ten drziak na stativ a musim povedat, ze vacsi primitivizmus som este nezazil. Mam relativne tazku techniku, takze batohn je stabilny a dobre sedi. Stativ mam lahky, carbon cca 1,5kg. Pokial ho date do drziaku, tak batoh, ktory nema prsak a popripade ho nosite len na jednom popruhu, sa nakloni do zadu a zacne vas riadne tahat. A to nehovorim o stabilite. Ten primitiv, ktory to navrhol nemal urcite nikdy v zivote batoh na chrbte a nema ani len predstavu o rozlozeni hmotnosti v batohoch!!! Predajcovi asi pojdem otrepat batoh o hlavu, pretoze som ho kupoval s tym, ze na nom budem nosit aj stativ.
No ja som s nim tyzden behal po Prahe a nezaznamenal som ziaden problem. Je pravda ze na oboch pleciach a len v metre siel dolu. PRistup k technike je podla mojho nazoru aj so stativom rychly. Stativ mam Manfrotto 190XPROB

Flodur
2010-12-15 21:25:01+01
príspevok od: stano.stano
No ja som s nim tyzden behal po Prahe a nezaznamenal som ziaden problem. Je pravda ze na oboch pleciach a len v metre siel dolu. PRistup k technike je podla mojho nazoru aj so stativom rychly. Stativ mam Manfrotto 190XPROB
Ja nehovorim o pristupe k technike! Ja hovorim o katastrofalnom rozlozeni taziska! Batohy su sucastou mojho zivota, ale toto je KATASTROFA!!!

Bubak
2010-12-15 21:59:16+01
príspevok od: Flodur
Ja nehovorim o pristupe k technike! Ja hovorim o katastrofalnom rozlozeni taziska! Batohy su sucastou mojho zivota, ale toto je KATASTROFA!!!
Ktorý model teraz presne myslíš, 10,20 alebo 30?

Flodur
2010-12-15 23:31:12+01
príspevok od: Bubak
Ktorý model teraz presne myslíš, 10,20 alebo 30?
20

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()