Ahojte,
mam len klasicku lacnu opticku mys a rozmyslam nad niecim lepsim. Mate s tym skusenosti? Oplati sa priplatit si a pocitim to vyrazne pri uprave fotiek? Rozmyslam asi skor nad tabletom. Viete poradit aky a ci sa to oplati/vyuzije aj pri jednoduchsich upravach fotky? Dokazem s tym nieco viac ako s mysou? Alebo s tabletom je to len jednoduchsie, ale v konecnom dosledku vysledok bude ten isty?
prizivim sa..:)mam opticku mys,nejaka hama:)stava sa mi dost casto ze mi znicoho nic odskoci kurzor,je to dost neprijemne hlavne pri presnom obkreslovani..mam vyhodit mys,alebo pocitac,alebo doladit nastavenia,alebo nejaky softver??:) diky zo fundovanu odpoved..
Inac mysi Hama su spotrebak so zivotnostou do cca 12 mesiacov. Menil som ich v starej praci niekolko.
Mam doma to isté zvieratko ako ty pri mojej kúpe ma stála 120E-čok teraz sa dá zohnať za nejakých 50E netreba podceňovať zvieratka s chvostíkom moja má už 3 a pol ročka a stále veselo cupka po stole a to som hráč tak si svoje už odťukala odporúčam....
Inac mysi Hama su spotrebak so zivotnostou do cca 12 mesiacov. Menil som ich v starej praci niekolko.
Ale aspon clovek nelutuje tych par korun, co za ne zaplatil. Za posledne tri roky mam 4. mys. Prva bola Logitech s cenou okolo 1800 SKK, druha Microsoft nieco nad 1000,-, tretia nejaka noname za asi 150 SKK. Vsetky vydrzali +/- rovnako. Nie som viac ochotny platit za mys viac ako par €, tak ako stvrtu v poradi som zvolil nejaku Hamu. Dufam, ze vydrzi aspon tych 12 mesiacov :o)
prizivim sa..:)mam opticku mys,nejaka hama:)stava sa mi dost casto ze mi znicoho nic odskoci kurzor,je to dost neprijemne hlavne pri presnom obkreslovani..mam vyhodit mys,alebo pocitac,alebo doladit nastavenia,alebo nejaky softver??:) diky zo fundovanu odpoved..
na mojom starom PC s winXP som mal este kablovu opticku mys. bola fajn, nakolko mala 5 tlacitiek, co mi pri surfovani vyhovovalo. aj behala tak ako mala ale akonahle sa nainstaloval SP2 tak myska akoby ozila a v case jej osobneho volna sa asi nudila alebo co, lebo sa kurzor zacal pohybovat. vzdy tym istym smerom do praveho horneho rohu :)))))
Tablet alebo laser?
sorry za OT.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie