EF f/2 Zoom
Canon is working on f/2 zoom to add to the lineup. Focal range of 24-60.
EOS 3D
We’ll see a 3D in the spring of 2010. It’ll basically be a 7D with a full frame sensor.
Full Line of EF-S Primes
Canon will release a full line of EF-S prime lenses on 2010.
Mirrorless Rebel
A mirrorless Rebel is closer than anyone thinks. We could see them for Christmas of 2010. The camera will be smaller and have an OLED viewfinder
nie nie ja uz sa hram s 1D mark III.... a myslim ze som spravil dobre... som prekvaleny aj krezbou.. pekne ostre fotky z toho idu... este by ma zaujimali vystupy z 5D mark II :) a mozno potom vymenim :D
5DM2 - dobre fotky z toho lezu :-)
Nastastie, ziadna recencia nemoze ovplyvnit, ako clovek vyuzije silne stranky toho-ktoreho pristroja... A ako si poradi so slabymi...
zaujmave clanky aj recenzie .... osobne dam na vlastne skusenosti, ale pocul som od vela ludi ze na PAS-C je uz 18MPx sucastnou technologiou uz privela, full frame to zvladne - som zvedavy co predvedu vyrobcovia buduci rok a aky trend to naberie do buducna
no uz sme tu dvaja :))) BTW ja mam model 09 takze nemam ziadne problemy a s ostrenim uz vobec nie :DDD som spokojny...
Vidis a ja problemy mam a to som kupoval v decembri 2008. Ked mi ten fotak zmrsi nejaku dolezitu robotu a budem si isty, ze za to nemozem ja sam, tak pojdem do Marka IV. Samozrejme ak Rob Galbraith nieco divne na nom nenajde, hehe...
Vidis a ja problemy mam a to som kupoval v decembri 2008. Ked mi ten fotak zmrsi nejaku dolezitu robotu a budem si isty, ze za to nemozem ja sam, tak pojdem do Marka IV. Samozrejme ak Rob Galbraith nieco divne na nom nenajde, hehe...
neviem ake konkretne problemy mas a ci one shot alebo AI servo... lebo ak si ho prepnem na ONE SHOT nemam ani jednu neostru fotku.. ale ak dam AI SERVO fotak ma tendencie exponovat a cvakat aj ked nema uplne zaostrene ale to sa da nastavit v uzivatelskych nastaveniach a tam mas prioritu prveho snimku medzi zaostrenim a rychlostov zhotovenia snimku... a tym sa daju odstranit nejake problemy :P BTW co robis?? teda zivys sa fotenim??
zaujmave clanky aj recenzie .... osobne dam na vlastne skusenosti, ale pocul som od vela ludi ze na PAS-C je uz 18MPx sucastnou technologiou uz privela, full frame to zvladne - som zvedavy co predvedu vyrobcovia buduci rok a aky trend to naberie do buducna
to je fakt... ja uz len som prekvapeny ked som pri 10Mpix presiel z ASP-C na ASP-H a rozdiel v detailoch je znacny.... a jak super potom musi byt full fram :))) kto nevyskusa nevie
Canonrumors
Nastastie, ziadna recencia nemoze ovplyvnit, ako clovek vyuzije silne stranky toho-ktoreho pristroja... A ako si poradi so slabymi...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa