Ahojte.Ja viem,ze pre vas uz pokrocilych je to otrepana fraza,ale ja som zaciatocnik a vazne mi nema kto poradit.Chcel by som si kupit zrkdalovku pre zaciatocnika a vytipovany fotoaparat Nikon D3000. Je podla vas ako pre mna zaciatocnika dobra kupa alebo mam poskulovat po niecom inom. Dakujem
ja som prehovoril sestrenku aby si nekupovala P90tku ale prave tuto d3000 o 1000d totis nechcela pocut niekto jej nahovoril nikon no teraz je spokojna foti co vidi... vysledok som este nemal tu cest zhliadnut kto vie mozno je lepsia ako ja :-)
to mi velmi nepomohlo.a zas som v rici.chcem D90 a neviem aky objektiv by bol na nu vhodny.fakt som rozmyslal na Tamronom ale teraz uz neviem.je to v ... drahi veriaci
to mi velmi nepomohlo.a zas som v rici.chcem D90 a neviem aky objektiv by bol na nu vhodny.fakt som rozmyslal na Tamronom ale teraz uz neviem.je to v ... drahi veriaci
Objektívov vhodných na D90 je kopec.
Záleží na tebe čo máš v pláne fotiť a aké máš nároky.
pokiaľ viem na 90ke 18-105 je v pomere cena kvalita good sklo
...pokiaľ som si všimol....problém s tamronom 17-50 sa prejavuje najmä u
C 450D....ja ho používam na D80 a no problem...
...podľa mňa máš na výber z množstva objektívov od originálnych ako aj alternatívnych výrobcov.........spomínaný tamron je z hľadiska jeho ceny a kvality optiky asi tou najefektívnejšou voľbou.........samozrejme, viem si predstaviť aj lepší výber..............avšak kapánek drahší:)
dufam,ze je to problem len 450D.by ma asi drblo keby to neficalo na d90.chcem fotit hlavne krajinky a myslim si,ze ten Tamron je na to najvhodnejsi.alebo sa mylim?
kupa
Záleží na tebe čo máš v pláne fotiť a aké máš nároky.
C 450D....ja ho používam na D80 a no problem...
...podľa mňa máš na výber z množstva objektívov od originálnych ako aj alternatívnych výrobcov.........spomínaný tamron je z hľadiska jeho ceny a kvality optiky asi tou najefektívnejšou voľbou.........samozrejme, viem si predstaviť aj lepší výber..............avšak kapánek drahší:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa