Caute, chcem sa opytat na kvalitu tohto stojanu
http://www.jsflash.cz/index.php?name=84&fzkrht=detail&recordID=562026&pageNum_Recordset1=0&make=Linkstar
v katalogu pisu nasledovne:
operation height: 92-266cm
collapsed height: 78cm
spread: 96cm
net weight: 1.4kg
loading weight: 8kg
daval by som nan dazdnik a systemovy blesk zatial. do myslite? pripadne ocenim vase rady k tomu aky sa oplati kupovat. vyska 2m mi pride clkom malo. a v nasich shopoch maju otrasne ceny. dikes!
staci, ked zmerias od strednej tycky po jeden hrot a vynasobis to cislom 6,28 a dostanes priemer opisanej kruznice...
48,5 cm x 6,28 je najaka zvlastna hodnotna. Teraz ked som ho rozvrtel, tak jednoznacne sa javi ako funkcna plocha tak od roviny po rovinu a hroty sa javia ako vytrcajuce kusky.
to je zas dolezita tema ci ma parazol o centimeter viac alebo menej :-) Podla pana Granka mam priemer 304,58 cm, co je za tych 100 korun vyhodna kupa :-)
to je zas dolezita tema ci ma parazol o centimeter viac alebo menej :-) Podla pana Granka mam priemer 304,58 cm, co je za tych 100 korun vyhodna kupa :-)
Taky velky nemam ani rybarsky dazdnik. Chalani letim do obuvi... :-)
Buď rád, že sa rieši niečo nezvyklé a nie Canon 450D a Tamron 17-50 :-)
berem to tak, ze v rezime FP je dobry kazdy foton. Svetlo sa nestrati,ale poodraza sa od stien softboxu a ked sa da fotit na priamom slnku bez nicoho, tak s tym softboxom to bude uz len lepsie. Na obrazkoch vsade trochu ovisa na tom drziaku, tak snad si vystacim s vyskovou polohovatelnostou. Objednal som aj drziak dazdniku a systemoveho blesku a ten ma v bali cap, ktory umozni montaz na kalsicky stativ. Tak to mozno zamenim, ze pomocou toho capu dam softbox na klasicky stativ s hlavou a na svetlovy stativ dam parazol. Potom uz len dokupi SB900 :-)
Jasne pri FP pripadne podexpozicii pozadia a este k tomu cez difuzor ide vykon pekne do pr...e. Preto som aj kupil ten drziak na 3 blesky, ktory som videl duroslavovi na workshope. V nedelu som to testoval s 2xSB900 a s tymto kombom sa uz dalo slusne fotit.
ach, ludia, vy my zozeriete vsetko aj s navijakom :o))) tych 304 je obvod opisanej kruznice...priemer opisanej kruznice je len dvojnasobna vzdialenost od stredu ku hrotu.
ach, ludia, vy my zozeriete vsetko aj s navijakom :o))) tych 304 je obvod opisanej kruznice...priemer opisanej kruznice je len dvojnasobna vzdialenost od stredu ku hrotu.
Jasne pri FP pripadne podexpozicii pozadia a este k tomu cez difuzor ide vykon pekne do pr...e. Preto som aj kupil ten drziak na 3 blesky, ktory som videl duroslavovi na workshope. V nedelu som to testoval s 2xSB900 a s tymto kombom sa uz dalo slusne fotit.
ked das dva blesky vykon sa scita? Nejde mi to do hlavy, ked jeden blesk dosvieti 2 metre, tak 2 bleksy s rovnakym vokonom dosvietia 4 metre? Podla ma sa len zhutni vrhanie svetla
asi si vtedy chýbal v škole :)
polomer x 2 x 3.14159 = obvod (obvod je cca 3 metre)
polomer x polomer x 3.1415 = plocha (cca 0.72 m2)
Stojan na dazdnik + sys.blesk
polomer x 2 x 3.14159 = obvod (obvod je cca 3 metre)
polomer x polomer x 3.1415 = plocha (cca 0.72 m2)
3,141592653.. je Ludolfovo číslo
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa