vau tak toto sa tu rieši určite prvý raz :-DDD . No nič, ale odpoviem. Je to super vec ak si na to zvykneš nepustíš z ruky. Treba kupovať ale väčšie verzie lebo tie drobné sú hodne nepohodlné ;-)
Strhak v tej velkosti nesuhlasim. Kupil som Intus4 S s aktivnou plochou 158 x 98 mm a uplne v pohode praca, vacsi by som nechcel a pravdupovediac ani by som ho nemal kam dat na stole :)
Strhak v tej velkosti nesuhlasim. Kupil som Intus4 S s aktivnou plochou 158 x 98 mm a uplne v pohode praca, vacsi by som nechcel a pravdupovediac ani by som ho nemal kam dat na stole :)
tak ja len toľko, skús si najskôr ten väčší a potom vrav. Možno si potom to miesto na tom stole nájdeš, viem mám vyskúšané ;-)))
Skusal som Intuos3 A4 takze neboj mam vyskusane. Pokial na tom nejdes malovat a nepotrebujes robit velmi dlhe tahy tak v pohode. Na spracovanie fotiek v PS a LR staci. Mozno som len menej narocny :D
Skusal som Intuos3 A4 takze neboj mam vyskusane. Pokial na tom nejdes malovat a nepotrebujes robit velmi dlhe tahy tak v pohode. Na spracovanie fotiek v PS a LR staci. Mozno som len menej narocny :D
tak, tou poslednou vetou si to správne vystihol ;-)
Grafici čo robia s tím denne tieto malé srandy nechcú ani vidieť
ako sa ti ovalda Lightroom tabletom? Ma to aj nejake vyhody alebo je to tym, ze tabletom uz ovladas vsetko?
na tvojom mieste, ak by som investoval take peniaze do 5D MKII, bol na urovni stredne pokrocileho fotografa tak by som uz tablet mal davno doma...
To znamena ze ked si niekto kupi 5D MII alebo podobnu kategoriu zrkadlovky musi mat doma EIZO monitor za 2000eur samozrejmost je mat ten najlepsi tablet a podobne???KDE zijes clovece ja som si naproti ostatnym kupoval tento fotoaparat po dlhom zvazovani a 3x som uvazoval co.Vlastnil som len filmove zrkadlovky inych vyrobcov a Digisom sa dostal az pred nedavnom a preto niektore vecie este len riesim.Pekna pripomienka precitat si tony literaturu a az potom riesit taku zrkadlovku...
W a c o m
:DDD
Grafici čo robia s tím denne tieto malé srandy nechcú ani vidieť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie