Zdravim Vas.Rad by som sa s vami poradil.Kedze som cisty amater a absolutne neviem nic o fotakoch a priatelky sa nechcem pytat ,aby nic nezistila rad by som si od Vas nechal poradit aky fotak by som jej mal kupit k jej 30 narodeninam.Moja priatelka dost prepadla foteniu a tak by som jej chcel urobit velku radost.Maximalnu cenu vidim tak na hranici noveho CANONU EOS 7D...to znamena tak do ceny 1700 euro.Chcem to najlepsie co by sa v tej cenovej relacii dalo zohnat a urcite to ma byt nejaka zrkadlovka.Dakujem za vase odpovede.
V tej cene má byť len telo alebo aj dáke objektívy? Priateľka má nejakú oblúbenú značku? Pokiaľ by používala napr. Nikon, tak asi nebude nadšená z Pentaxu...
7D hmmm, fajn foťáčik len je trochu problém s ním. Proste je ho problém zohnať. Mi napríklad máme len jeden v BB na sklade a myslím že v ostatných mestách to nebude iné. ;-)
..najlepsie by bolo telo+ 1 objektiv.Ta cena je len orientacny + - par euracov.Nema oblubenu znacku..aspon si teda myslim,ale doteraz pouzivala Pentax a bol dost kazovy.a nikedke som sa docital tu u Vas,ze ani ten novy Canon 7D nie je bohvie ako dobry.Bola by to jej prva zrkadlovka.
..najlepsie by bolo telo+ 1 objektiv.Ta cena je len orientacny + - par euracov.Nema oblubenu znacku..aspon si teda myslim,ale doteraz pouzivala Pentax a bol dost kazovy.a nikedke som sa docital tu u Vas,ze ani ten novy Canon 7D nie je bohvie ako dobry.Bola by to jej prva zrkadlovka.
nechcem rýpať a to si sa kde dočítal. To je fajnový fotoaparát a ak by som nemal 50D tak by som nad nim čertovsky rozmýšľal ;-)
...Canon mi ani nespominaj kamoš si teraz kupil to nove 7D a este som ho nepocul tak nadavat....aj ked on je stale nespokojny /ze vraj strasný autofokus hlavne...z temy novinky Nikon,Canon
...Canon mi ani nespominaj kamoš si teraz kupil to nove 7D a este som ho nepocul tak nadavat....aj ked on je stale nespokojny /ze vraj strasný autofokus hlavne...z temy novinky Nikon,Canon
strašný autofokus?????? Čooooooo?????? Buď je ten tvoj kamarát strašne ale strašne náročný, alebo nevie ako s tím aparátom má narábať. Ak to prvé, tak neviem či je na svete potom foťák s ktorým by bol spokojný. Ak to druhé, riešenie je veľmi jednoduché, stačí do ruky zobrať manuál
vravím treba zobrať do rúk manuál. Kolegovci ho v piatok skúšali a nevedeli ho vynachváliť. Takže pochybujem že to bude v aparáte, tu sa zvykne vravieť že chyba nastala medzi spúšťou a zemou ;-)))
Darcek k 30 narodeninam
a myslím že bude spokojná :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie