zdravím. Prišiel čas zakúpiť si fotobatoh a ja sa neviem rozhodnúť ktorý. Cenový strop by mal byť do 100-120€. Potreboval by som aby som tam vopcah nikon D80 + nasadený objektív ( základný ) + zo dva ďalšie objektívy, blesk , príslušenstvo. Najlepšie by bolo ak by sa do neho vošlo aj jedlo a nejaká tá voda.
Zatial som si vytipoval Lowepro Rover AW a Lowepro Compu daypack.
Neviem sa rozhodnúť hlavne medzi týmito troma, ak je ešte niečo iné, čo by ste mi mohli poradiť tak šup sem s tým :)
Ja mam Kata dps 3n1 30 - co je tu recenzovana. Pripajam fotku hornej komory s flasou sektu :-) Myslim ze tam je dost miesta aj na pitie aj na jedlo. Vobec ho nepouzivam, po horach moc nechodim, pouzivam brasnu. Je ako novy, ak by bol zaujem, kludne ho predam.
no tak už som uzavrel možnosti na 4 ponuky:
1.) Lowepro CompuDaypack
2.) Lowepro Fastpack 200
3.) KATA KT D-3N1-30
4.) Tamrac aero speed pack 75
a tu sa už absolútne neviem pohnúť ďalej ... ide mi aj o čo najväčší priestor na osobné veci, teda nech sa mi tam zmestí nejaké to jeldo, pitie + ešte nejaké veci potrebné na celodennú túru ....
a co tak DAKINE sequence, je to snowboardovy vak, mam ho ale pouzivam ho na vela veci, oddelenie na fotak a prislusenstvo sa da odopnut z vaku a nosit ako samostatna jednotka na plece, zmesti sa do nej, fotak + battery grip na nom, 70-200 telezoom sklo, zakladak nasadeny na fotaku, plus dva mensie alebo este jeden vacsi objektiv, bles a dva radiove odpalovace , plus puzdierko s prizlusenstvom ako kable filtr a podobne, je to uz potom trosku natesno ale da sa. Vstup do batohu je odzadu a zpredu je dalsie oddelenie, nie sice velke ale da sda tam napchat aj lahka bunda a nejaky sandwich, plus ma to kopu vseliakych vonkajsich vreciek a popruhov napr na upinanie snowboardu co sa da vyuzit na uchytenie stativu a aj stativu na blesk. poslem link, neviem ci sa este vyraba ale mal by sa, kupil som ho z ciech za cc 120eur aj ked to bolo sice pred 4 rokmi ale cena by sa nemala menit. nasiel som ho za 150 aj nejake drobne na masledovnej stranke: http://www.snowboard-zezula.cz/foto-batoh-dakine-sequence-black/pn-22149?utm_source=adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=mc_zezula_zari03&gclid=CK3UueKA050CFZQA4wodJ306sQ
Ja mam Kata dps 3n1 30 - co je tu recenzovana. Pripajam fotku hornej komory s flasou sektu :-) Myslim ze tam je dost miesta aj na pitie aj na jedlo. Vobec ho nepouzivam, po horach moc nechodim, pouzivam brasnu. Je ako novy, ak by bol zaujem, kludne ho predam.
snažím sa drzým a egoistickým spôsobom vytvoriť obraz neseriózneho predjacu aby ten batoh u teba vydržal tak 1,5-2 mesiace :D (a víno by som si aj dal) :D
ste smiešni :))) .... tamrac,kata,lowepro......a vedro Paliho Strháka nič??? skutočne pevné a ak dáte navrch tesco tašku tak ani nezmokne...vody sa tam zmestí niekoľko litrov, veď je to vedro ;))) pre viac info kontaktujte Paliho :D
ste smiešni :))) .... tamrac,kata,lowepro......a vedro Paliho Strháka nič??? skutočne pevné a ak dáte navrch tesco tašku tak ani nezmokne...vody sa tam zmestí niekoľko litrov, veď je to vedro ;))) pre viac info kontaktujte Paliho :D
..ako chceš...aj keď to nebude batoh ale vysvetlím prečo...tiež som chcel niečo vhodné aj do hôr..a ak budu bubaky tak kúpim lowepro inverse 200 AW ....je to ľadvinka ale máš to na páse a chrbát máš voľný a dáš si tam batoh s vecami keď ideš na hory...+ má to 2 sliplocky takže si tam ešte pripneš nejaké puzdra navyše ak chceš....ano nie je to batoh ale ja len pre to či si zvažoval aj toto :)
..ako chceš...aj keď to nebude batoh ale vysvetlím prečo...tiež som chcel niečo vhodné aj do hôr..a ak budu bubaky tak kúpim lowepro inverse 200 AW ....je to ľadvinka ale máš to na páse a chrbát máš voľný a dáš si tam batoh s vecami keď ideš na hory...+ má to 2 sliplocky takže si tam ešte pripneš nejaké puzdra navyše ak chceš....ano nie je to batoh ale ja len pre to či si zvažoval aj toto :)
clovece, Inverse na hory? nie moc dobry napad...sakramentsky to taha dole, ked tam mas 2kg a tazko sa s tym chodi..skusal som takto tie puzdra, co mam ja, len som ich dal na vojensky opasok...ale ked som dal na bedrovy pas batohu TLZoom, to uz bolo neporovnatelne lepsie....
clovece, Inverse na hory? nie moc dobry napad...sakramentsky to taha dole, ked tam mas 2kg a tazko sa s tym chodi..skusal som takto tie puzdra, co mam ja, len som ich dal na vojensky opasok...ale ked som dal na bedrovy pas batohu TLZoom, to uz bolo neporovnatelne lepsie....
...tak pri vyššej záťaži si tam stále môžeš dať ten prídavný pás krížom cez rameno, vieš čo myslím nie?....hej samozrejme záleží od toho čo všetko tam chce mať naložené a píše tu napr aj blesk a ten neviem či bude brať na hory :D...ale nehádam sa môže byť....v praxi som to neskúšal ale celkom fajn sa mi to videlo....že máš aj výbavu a aj batoh môžeš nosiť...ale vravím môže to byť sprostosť :) .....len ide aj o tú váhu...
Davam do pozornosti Lowepro CompuPrimusAW.
Velky separatny priestor na osobne veci, ´fotopriestor´ pristupny bez potreby zhadzovat ruksa na zem, plastenka, uchytenie na stativ....
http://products.lowepro.com/product/CompuPrimus-AW,2110.htm
fotobatoh
1.) Lowepro CompuDaypack
2.) Lowepro Fastpack 200
3.) KATA KT D-3N1-30
4.) Tamrac aero speed pack 75
a tu sa už absolútne neviem pohnúť ďalej ... ide mi aj o čo najväčší priestor na osobné veci, teda nech sa mi tam zmestí nejaké to jeldo, pitie + ešte nejaké veci potrebné na celodennú túru ....
tu ho maju najlacnejsi za 3527 KC !!!
Normalne som ti na chvilu uveril :-D
http://www.alza.sk/naneu-pro-adventure-k5-d100086.htm
Velky separatny priestor na osobne veci, ´fotopriestor´ pristupny bez potreby zhadzovat ruksa na zem, plastenka, uchytenie na stativ....
http://products.lowepro.com/product/CompuPrimus-AW,2110.htm
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa