ooo vďaka, vážim si to...dúfam,že sa za mňa budeš modliť aj v deň, keď prídem ja s nejakou ovečkovskou otázkou :D (teda budem robiť všetko preto,aby ten deň nenastal,ale tak človek nikdy nevie :D)
ooo vďaka, vážim si to...dúfam,že sa za mňa budeš modliť aj v deň, keď prídem ja s nejakou ovečkovskou otázkou :D (teda budem robiť všetko preto,aby ten deň nenastal,ale tak človek nikdy nevie :D)
určite :) veď idú vianoce sviatky lásky pokoja a porozumenia
No a máš nagooglené ,že čo sú tie čísla na objektíve a koľko ti to priblíži???
Ale k veci...by sme sa tešili, jak malý chlapci, mať niečo podobne pred pár rokmi v tejto cene...:))))
Fotovideo 2004....SD karta - 4 Gb 14 900 sk....hups
Ja som predaval 128MB CF za 20 000,- SK a uplne na zaciatku digitalov som predaval za tolko 8MB Smart media!!! Ked sa objavil 1GB Microdrive za 30 000,- Sk, bola to cenova bomba.
Ja som predaval 128MB CF za 20 000,- SK a uplne na zaciatku digitalov som predaval za tolko 8MB Smart media!!! Ked sa objavil 1GB Microdrive za 30 000,- Sk, bola to cenova bomba.
Mám o tom prehlad , len som si nebol istý číslami ,tak som nechcel až tak podrobne...Myslím že tvoj príspevok teraz podvihol zo stoličky viacero mladšich ročníkov.....A čo moje prvé PMD.....a 386-ka s textovým editorom ...:))
Si mal PMD doma? Však také veci sa normálne ľuďom nepredávali. To si mohli kúpiť tak akurát školy a štátne podniky.
Mimochodom môj prvý bol Sinclair ZX-81 s 1kB operačnej pamäti :-)
:) no fasa...ale teda riadny kus sme sa posunuli v pred. Akurát sme minule rozoberali povestnú vetu pána Gatesa „640 kB ought to be enough for anybody.“ Bill Gates, 1981 ... vztahuje sa to sice na RAMKU, ale to je asi jedno teraz. Vtedy som sice ešte ani na svete nebol, ale asi by som mu vtedy aj uveril :)
:) no fasa...ale teda riadny kus sme sa posunuli v pred. Akurát sme minule rozoberali povestnú vetu pána Gatesa „640 kB ought to be enough for anybody.“ Bill Gates, 1981 ... vztahuje sa to sice na RAMKU, ale to je asi jedno teraz. Vtedy som sice ešte ani na svete nebol, ale asi by som mu vtedy aj uveril :)
a kdééé by sme s takým dačím dneska otvárali rawká? :D
Aky kompakt do 150,-
Toto je téma hodná ovce, ale forma a prístup zadavatela, ho od oviec uchránil....:::)))...nie je otázka, ako otázka, tak neboj...)))
Toto je téma hodná ovce, ale forma a prístup zadavatela, ho od oviec uchránil....:::)))...nie je otázka, ako otázka, tak neboj...)))
Ale k veci...by sme sa tešili, jak malý chlapci, mať niečo podobne pred pár rokmi v tejto cene...:))))
Fotovideo 2004....SD karta - 4 Gb 14 900 sk....hups
Mimochodom môj prvý bol Sinclair ZX-81 s 1kB operačnej pamäti :-)
Samozrejme patril inštitúcii ,v ktorej pracoval otec (SAV) .....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa