tesim sa publicite, vlakno s predmetom co vlastne chcem nebude? :-) este som nepredal stary fotak takze na novy je cas.. a mozno si necham len mydlo a so vsetkymi vydzubem :-P
ja mu verim a chapem ho viem sa vzit do jeho koze
kto nenosi na chrbate na pleci take kvichty ako ja a mnohi ini nepochopi
asi to skusil a poucil sa a navyse ked si s ytm nezaraba?
na tie fotky co chce fotit mu 3/4 bude stacit
aspon podla mna ako som vyrozumel z diskusie zpred par dni az tyzdnov
bude to len rozsirovanie offtopicu ale dnes mi je to jedno. pozrite si picasaweb.com/marek.ceman .. no kolko z tych fotiek by sa dalo kludne odfotit µ4/3 ? niektore su heliosom, na ten sa vsak da zohnat redukcia a konecne by mi fungoval;o aj nastavovanie clony, teraz mi fotak rozpoznava objektiv ako 50/1.7 a ma konstantnu clonu 1.7... co je niekedy dobre ale niekedy totalne naprd... a ten posledny album je pokusny :S ci vlastne prvy
bude to len rozsirovanie offtopicu ale dnes mi je to jedno. pozrite si picasaweb.com/marek.ceman .. no kolko z tych fotiek by sa dalo kludne odfotit µ4/3 ? niektore su heliosom, na ten sa vsak da zohnat redukcia a konecne by mi fungoval;o aj nastavovanie clony, teraz mi fotak rozpoznava objektiv ako 50/1.7 a ma konstantnu clonu 1.7... co je niekedy dobre ale niekedy totalne naprd... a ten posledny album je pokusny :S ci vlastne prvy
to jake: ako ja ked si vymenim s kockou fotak s 5D za 400D tak sa az smejem. mam ties rad ked viem ze nieco drzim. unas pri foteni koncertov a partys je skor problem ten ze fotak drzime prakticky nonstop v jednej ruke.
1D MK IV
wayne sa vyjadril ze zrkadlovku precenil a pasovalo by mu nieco mensie
co aj potvrdil v prispevku o 19,14 hod
kto nenosi na chrbate na pleci take kvichty ako ja a mnohi ini nepochopi
asi to skusil a poucil sa a navyse ked si s ytm nezaraba?
na tie fotky co chce fotit mu 3/4 bude stacit
aspon podla mna ako som vyrozumel z diskusie zpred par dni az tyzdnov
dovera
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie