suhlas. ja vacsinou vyhladavam na vyhladavacoch cien kazdy produkt, co idem kupovat.. www.srovnanicen.cz www.nejnakup.cz www.hledejzbozi.cz www.nej-ceny.cz www.zbozi.cz apod.
Ale inac som kupoval na www.aaron.cz, www.megapixel.cz, naposledy dokonca na www.compos.cz. Vsetky obchody pre mna musia splnovat dolezitu podmienku - osobny odber v Prahe.
jedna vec k tym strankam typu - nejnakup, pricemania a ostatne somariny, kde sa clovek dozvie najnizsiu cenu...zaradenie a existencia na nich je platena vec...a reklama sa prenesie len do ceny tovaru...cize moze existovat shop, ktory ma lepsie ceny ako ti ´zo zoznamu´ a nemusi tam byt...
a co tak priamo dovozca Olympusu do Ciech? resp. Penta, Fotoprodej, megafoto, oehling atd...
uprimne povedane, ked dava Olympus CB, tak to musi byt velmi zle z ich predajom...
CB Olympus dáva casto ako promo... No nikdy to nie je na vsetok tovar ale len na segment.... Ako su na tom s predajom to netusim. Podla letakov co chodia do schranok sa to musi predavat ako rozky :D. V podstate mi je to jedno ja som rad ze kupim sklo a daco mi vratia. Stve ma to ze nap. Polsku ma to iste sklo stoji menej ako na SK s CB. Bohuzial sa da CB uplatnit len ak mas trvaly pobyt v krajine nakupu :( ....V Polsku nemam nikoho znameho tak skusam CZ
Internetový obchod v ČR
ziadny obchod nema plosne dobre ceny, zavisi od tovaru, ktory chces kupovat...
Ale inac som kupoval na www.aaron.cz, www.megapixel.cz, naposledy dokonca na www.compos.cz. Vsetky obchody pre mna musia splnovat dolezitu podmienku - osobny odber v Prahe.
Shop čo má dobré ceny na Olympus obj. z dôvodu uplatnenia ´CASH BACK´
uprimne povedane, ked dava Olympus CB, tak to musi byt velmi zle z ich predajom...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa