Vsetkym vam teda gratulujem ku skvelej kupe. Mozno som sa len zatial nepresvedcil na vlastnej kozi. Na eBay kupujem hodne, ale naozaj len filmove aparaty. Zvacsa Nikon. To o com som hovoril, su skusenosti z mojho bezprostredneho okolia. Alebo mame len proste ine naroky. Nik nemoze ocakavat od sekaca 100%, ale mat neocistitelny cip ... Priznajte sa, kolki z Vas po nakupe digitalnej zrkadlovky zacali zhanat do mesiaca informacie o cisteni... Mna sa to denne pytaju desiatky ludi. Z toho su (pre mna zrejme) nevyhody digitalnej zrkadlovky. A cim starsej, s tym vacsimi problemami. Chcel som len vyjadrit svoj rezervovany postoj k nakupu digitalnej techniky z druhej ruky. Pre paranoicke povahy uzitocny nazor.
snímač sa ti na starej zrkadlovke zapráši presne tak ako na novej ... ak nedávaš pozor, často meníš objektívy atď, máš jedno či má zrkadlovka 5 rokov alebo 5 dní .... takže tomu som veľmi nepochopil
a od sekača síce nemôžeš očakávať 100% ale 99% môžeš úplne v pohode ... ja som kúpil bazárový a bol v 99% stave ... ( to jedno percento je v tom, že už nieje v záruke dva roky, iba mesiac ) ináč vážne vyzerá ako nový ...
vážne môžem kúpu cez bazár len odporúčiť :) a týmto chcem pozdraviť toho predajcu od ktorého som to kúpil :)
Kúpa v bazáre
a od sekača síce nemôžeš očakávať 100% ale 99% môžeš úplne v pohode ... ja som kúpil bazárový a bol v 99% stave ... ( to jedno percento je v tom, že už nieje v záruke dva roky, iba mesiac ) ináč vážne vyzerá ako nový ...
vážne môžem kúpu cez bazár len odporúčiť :) a týmto chcem pozdraviť toho predajcu od ktorého som to kúpil :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa