caute, viete mi poradit, ktory z tychto objektivov je najlepsi?
EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM
EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM alebo
EF-S 18-138mm f/3.5-5.6 IS
dakujem
konecne si sa rozhybal, canon 70-200/f2,8 je skvely kus optiky - ak tomu rozumiem, nasral si sa a ides do tho!- ja som spravil presne to iste a minul uspory na vybavu - ked objektiv, tak dobry lebo potom sa nemas na co vyhovarat - ak zle odfotis, je problem v tebe a nie v technike, tak by to malo byt, vitaj v klube
no nasral som sa, aj tak môžeme nazvať, povedal som si že na to pozbieram stoj čo stoj, a diky ale do ´tvojho´ klubu ešte zdaleka nepatrím ani s canon 70-200mm, tam ešte vedie dlháááááááááá a klukatá cesta :)
nedá sa vyriešiť aby to tvoje hodnotenie tu objavovalo ako reklama na 17-85? :D
ako ja nepism.. ´caute, viete mi poradit, ktory z tychto objektivov je najlepsi? EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM alebo EF-S 18-138mm f/3.5-5.6 IS dakujem´ a chcem ti poradit tak sa ti zda ze robim reklamu... OK nabuduce ta odkazem na google.com ;)
konecne si sa rozhybal, canon 70-200/f2,8 je skvely kus optiky - ak tomu rozumiem, nasral si sa a ides do tho!- ja som spravil presne to iste a minul uspory na vybavu - ked objektiv, tak dobry lebo potom sa nemas na co vyhovarat - ak zle odfotis, je problem v tebe a nie v technike, tak by to malo byt, vitaj v klube
odstupom času nechápavo pozerám na to, že pri výbere zrkadlovky ja som nikon vôbec neriešil. neviem prečo, prakticky ja som hned išiel po 50D potom som zvažoval 500D ale to som rýchlo z hlavy vypustil... ale neriešil som ani pentax, sony, olympus. len 50D. neviem vysvetliť prečo :D
odstupom času nechápavo pozerám na to, že pri výbere zrkadlovky ja som nikon vôbec neriešil. neviem prečo, prakticky ja som hned išiel po 50D potom som zvažoval 500D ale to som rýchlo z hlavy vypustil... ale neriešil som ani pentax, sony, olympus. len 50D. neviem vysvetliť prečo :D
vsak canon 50D je dobry fotak - nic mu nechyba,... ja som to musel riesit pretoze ked som spocital co to bude stat prislo mi trochu zle, dalm som si mojito a dve kavy a zacal premyslat, ze za tie prachy (rozumej hlavne novu optiku) som fakt dlho pemyslal a skusal - a predstav si, najprv to vyhral canon 5D -MII - takl som si ho isiel vzait do Megafota, ale kym som prisiel z PB do BA s 63.500,- Sk vo vacku tak uz bola cena cez 75.000,- Sk , tak som sa nasral , vratisl sa domov a opat 2 mesiace premyslal ze co je fakt pre mna najvhodnejsi fotak - a sused mi dal do ruky D3 na odskusanie - a tak som nakoniec skoncil v nikone s D700 (na moje vlastne prekvapenie) a som velmi spokojny a uz viac nic take neriesim, profi trieda je narocna ale po prvej investicii mas pokoj, raz za 3- 4 roky vymenis telo s nejakym doplatkom a par dobrych a tazko nasetrenych objektivov ti vydrzi kym ich nerozmlatis alebo neprechlastas .... dobry kamarat zas presiel velmi podobnym a skoncil predsa na pocudovanie s canonom 5D-MII a to si isiel zase so mnou kupit D700 a tiez je spokojny ako slon a nemenil by a ja s nim tiez suhlasim
objektiv CANON
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa