Ahoj som zaciatocnik ,potreboval by som ku canon 500d nejaky vsestranny objektyv do 200 euro mozno 250 .Som student a mam trochu obmedzenu penazenku .Dik za tipy
ef50 1.8 je paradny objektiv ked je malo svetla, alebo ked sa chce clovek vyhrat, ale keby som ho mal pouzivat ako standardny obj., asi by ma weblo. S ASP-C zrkadlovkou treba chodit strasne daleko od snimaneho objektu:D. Sigma 30 1.4EX bola uz lepsia a aj dost ´siroka´ na malej zrkadlovke ale bola aj o dost drahsia(mal som ju par hodin pozicanu:D). Ako standard by mohol byt este zaujimavy ef28mm f2.8. Stoji zhruba 2x tolko co 50 1.8, ale je uz celkom prijemne siroka aj na ASP-C. Inac ma niekto skusenosti s tym sklom?
neni problém zapamätaj si nás v blízkej dobe to aj tak chcem(e) predať kludne sa ozvy :D
treba pisat ze predame 17-40L a 70-200f2.8L .. a davat takto dole ceny a obiehat sa :-) chalani potom tak lacno nakupime ze dovi.. ludia nebudu chapat ze ceny klesli a predaju potom lacnejsie mehehe
sprav si 6 inzeratov ze predavas to co chces kupit..vsade daj ine meno, adresu, vymyslene cislo a vzdy nizsiu cenu... a ver ze dalsi inzerat co nebude tvoj bude ovela nizsia cena :-) tak sa daju aj auta fakeovat :-)
sprav si 6 inzeratov ze predavas to co chces kupit..vsade daj ine meno, adresu, vymyslene cislo a vzdy nizsiu cenu... a ver ze dalsi inzerat co nebude tvoj bude ovela nizsia cena :-) tak sa daju aj auta fakeovat :-)
jedno staré teraz neviem či čínske alebo japonske skrátka z taiwanu porekadlo že keď sa chceš mať v živote dobre musíš lacno kúpiť draho predať a neskoro platiť účty :)
nerob si taku ťažku hlavu z objektívu, ked skutočne sa chceš naučiť fotiť, tak na krytke tela aparátu s horúcou ihlou v strede urob malú dierku, a to z vonka prelepíš s neakou čiernou paskou . S expozimetrom si vymaraš hodnoty svetla, a v hlave odpočítaš sekundy , na tolko to odlepíš a potom dierku zas prikriješ, a maš digi kameruobskur . No neodporúčam tak skúšať spraviť záber z F1 na preteku . Ked už budeš mať tak 10 vydarených čitatelných záberov, tak už budeš vedieť aký objektív potrebuješ, a iste to bude do tých 250 eur .
jedno staré teraz neviem či čínske alebo japonske skrátka z taiwanu porekadlo že keď sa chceš mať v živote dobre musíš lacno kúpiť draho predať a neskoro platiť účty :)
samozrejme to mozes klamat podobne aj ked chces cosi drahsie predat :-D daj inzerat kazdy den...tiez ine mena, adresy, cisla...a vysoke ceny...posledny inzerat daj realne info aj s cenou ktora bude najnizsia a zvysis sancu predaja o 50% a navyse predas za cenu aku chces :-D chce sa to len trosku hrat :-) btw ja som si tak znizil cenu najmu zo 17 na 15 v BA v ruzinove... ukazal som majtelovi na strankach ako sli ceny dole a ze ked neznizi aj on tak pojdem inde :-D
samozrejme to mozes klamat podobne aj ked chces cosi drahsie predat :-D daj inzerat kazdy den...tiez ine mena, adresy, cisla...a vysoke ceny...posledny inzerat daj realne info aj s cenou ktora bude najnizsia a zvysis sancu predaja o 50% a navyse predas za cenu aku chces :-D chce sa to len trosku hrat :-) btw ja som si tak znizil cenu najmu zo 17 na 15 v BA v ruzinove... ukazal som majtelovi na strankach ako sli ceny dole a ze ked neznizi aj on tak pojdem inde :-D
viem je to obchod marketing a info má cenu zlata hlavne keď ju máš skôr ako keď sa natlačia tučné písmena do letáku že akcia a po akcii je to lacnejšie a veľa iného ale nechajme prácu je nedeľa :)
viem je to obchod marketing a info má cenu zlata hlavne keď ju máš skôr ako keď sa natlačia tučné písmena do letáku že akcia a po akcii je to lacnejšie a veľa iného ale nechajme prácu je nedeľa :)
ja som nezamestnany a chcem robit :-) a vidno za obchodneho ducha mam :-) kua uz chcem robit!!! BA nikto tu nepotrebuje lacnu pracovnu silu?
Aky objektyv do 200 euro ?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa