Zdravím všetkým milovníkov fotografie,
potreboval by som, aby ste mi poradili dáky kompakt takých rozmerov, aby vošiel do vrecka, je to pre otca, ktorý bude mať narodeniny, a keď sa zvykne túlať na bicykli po prírode, nechce sa mu vždy ťahať so sebou zrkadlovku, tak uvažujem, že by som mu kúpil dáky kompakt, takže cenový limit je 300€, do kompaktov sa vôbec nevyznám, tak snáď mi dačo dobré poradíte, ďakujem a želám veľa svetla ;)
Chlapi kua, keď mi neviete normálne poradiť, radšej nič nepíšte, hľadám kompakt do vrecka ! Ten samsung by som dal možno tak do vrecka keby som od dákeho rapera na ulici si požičal gate :-D. Mám kúpiť ten canon SX 200 IS alebo je v tej cene niečo lepšie ?
a teraz vážne ma zaujal samsung st 1000 s GPS hlavne keby som mal už zrkadlo a chcem niečo do vrecka
Chlapi kua, keď mi neviete normálne poradiť, radšej nič nepíšte, hľadám kompakt do vrecka ! Ten samsung by som dal možno tak do vrecka keby som od dákeho rapera na ulici si požičal gate :-D. Mám kúpiť ten canon SX 200 IS alebo je v tej cene niečo lepšie ?
Ty fakt nevieš čo máš kúpiť?.....môj otec má 72 , a na radu sa nikoho nespytoval ...šiel do Nayu, kúpil si Canon za 159 Eur ....a robí pekné fotografie...jedinou podmienkou bol optický hladáčik...
Na... už si ich zauslúžiš
Ten samsung vyzerá ako hračka, GPS otcovi nebude treba, myslím si, že ten canon SX200 IS asi bude najlepší, má aj manuál narozdiel od väčšiny jeho rivalov v tej cenovej kategórií. Pozeral som aj dáke fotky z neho a na lacný kompakt je to vcelku OK.
Ten samsung vyzerá ako hračka, GPS otcovi nebude treba, myslím si, že ten canon SX200 IS asi bude najlepší, má aj manuál narozdiel od väčšiny jeho rivalov v tej cenovej kategórií. Pozeral som aj dáke fotky z neho a na lacný kompakt je to vcelku OK.
Výber kompaktu do 300€
Na... už si ich zauslúžiš
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie