Prvé postrehy Kenna :)
Goodness, it's high ISO noise seems the same as the full-frame LEICA M9!
The S90 gets rid of noise by softening the images at higher ISOs, so the M9 has a much higher sharpness and signal-to-noise-ratio, but if you're not looking too closely, the S90 really does give decent images at ISO 800, slightly noisy images at ISO 1,600, and perfectly usable images at ISO 3,200.
S90 example shots at ISO 400, ISO 800, ISO 1,600 and ISO 3,200.
More great news is that the effective noise reduction and softening keeps high ISO JPG Normal file sizes down to only about 1MB at full resolution.
prave som ho objednal v BGS ... chalani mi ho za chvilu donesu. zartial bez WP, to zozeniem niekde inde ...
Ja idem o 2 tyzdne na dovolenku a bez puzdra pre mna nemal vyznam. Po 6 tyzdnoch cakania som to zrusil a kupil si zas len igelitove puzdro na DSLR (Dicapac). Aj tak by som najradsej kupil nejake vodotesne m4/3.
Ja idem o 2 tyzdne na dovolenku a bez puzdra pre mna nemal vyznam. Po 6 tyzdnoch cakania som to zrusil a kupil si zas len igelitove puzdro na DSLR (Dicapac). Aj tak by som najradsej kupil nejake vodotesne m4/3.
ak chces poziciam ti G10+WP28 - lepsie ako igelit ;-)
Panak GF1 s UW case o by bolo ine mliecko - streetak + podvodnik ... mozno casom ....
Canon S90
Panak GF1 s UW case o by bolo ine mliecko - streetak + podvodnik ... mozno casom ....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa