Chcel by som vas poprosit o radu, ktory stativ si vybrat - bude to moj prvy stativ na D90, 18-105VR. Rozhodujem sa medzi Velbon Sherpa 750R, Velbon Sherpa 800R a Vanguard Alta+ (tu neviem ktory). Velbon som uz drzal v ruke :-) Na fore som cital, ze nim mate dobre skusenosti. Moj budget je 100-150 euro. Ak odporucate aj inu znacku, niesom proti.
vela ludi vychvaluje Velbon Sherpa 750R. ale ked som ho videl a skusal ho u znameho, zarazila ma jedna vec. fotak sa na hlave vyklapa do zvislej polohy doprava a to sa mi zda byt z hladiska ergonomie dost neprakticke. ako tuto vec vnimate vy?
je to nepohodlne, ale na stative aj tak spravidla pouzivam IR dialkove takze mi to je sumafuk :-)
je to nepohodlne, ale na stative aj tak spravidla pouzivam IR dialkove takze mi to je sumafuk :-)
jj, aj to je riesenie. ja mam sice kablovu spust, ta by sa dala tiez pouzit. zatial mi staci moj stary HAMA stativ aj ked je uz dost rozhegany. ale casom urcite dojde aj na to, ze budem hladat tu na fore vsetko o stativoch :)
jj, aj to je riesenie. ja mam sice kablovu spust, ta by sa dala tiez pouzit. zatial mi staci moj stary HAMA stativ aj ked je uz dost rozhegany. ale casom urcite dojde aj na to, ze budem hladat tu na fore vsetko o stativoch :)
Keď dôjde na kúpu nového, starý určite nedávaj preč. Môže sa ti zísť napr. na umiestnenie druhého systémového blesku...
Palino má dobrý zmysel pre humor. Ak by mi to chcel vrátiť, nebudem sa brániť ;)
heh ti zákerak :-DDD, keď už si odtajnil moju identitu tak pridám ďalšie dielko. Taká drobná otázka do éteru, čo myslíte že držím v ruke???? Prosím nezáviďte ;-))))
heh ti zákerak :-DDD, keď už si odtajnil moju identitu tak pridám ďalšie dielko. Taká drobná otázka do éteru, čo myslíte že držím v ruke???? Prosím nezáviďte ;-))))
Ja mam ten Velbon Sherpa 750R a som s nim maximalne spokojny... az na jednu malu chybicku - je dost tazky a viacmenej nevhodny na nejake celodenne tury alebo behanie po meste. ale zas nemam 350 eciek na to, aby som si kupil karbonovy, takze v ramci svojich (financnych) moznosti som spokojny na 100% a ak mas podobny budget, je to dobra volba ;)
moj nazor, tiez mam 233-jku od Vanguardu a mozno lutujem, ze som nebral mensiu verziu, v zlozenom stave takmer 60 cm je vela... aj ked som vyssieho vzrastu, olutoval by som to obcasne krcenie :-)
looool bod u nikonu! Palko aj som dal inzerát, predávam 50D za 10000 € tuším za tolko som videl telo D3s :D :D a toto je príspevok dňa :D
rozmýšľam v čom je lepší D3S oproti 1D mark IV ( oba fotoaparáty sú určené primárne na šport ). No nič ma konkrétne nenapadá, aaaaaaaa už sa niečo vynára
Jáj v ničom, dokonca má jeden hendikep a to FF ;-)))
Velbon Sherpa vs. Vanguard Alta+
Jáj v ničom, dokonca má jeden hendikep a to FF ;-)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa