zhanam pokial mozno co najkvalitnejsi UZ,z pohladu foto s HD videjkom, uvazujem hlavne nad tymito modelmi cannon sx20 ,samsung WB5000 ,panasonic fz38, panasonic tz7, panasonic lx3(no je uz kusa drahsi-za to mozem mat uz zrkadlo a je to skor vreckovy kompakt nie UZ),nikon p90, pentax x70, este sony HX1,no ten je tiez drahsi okolo 400eur, to uz mozem mat zrkadlo..inac co som si vsimol na tohtorocne UZ modely nahodily o dost vyssie ceny-skoro vsetky nove modely od jednotlivych vyrobcov presiahli hranicu 300eur, co je na UZ dost si myslim ,zrejme je to tymi HD technologiami co do nich pchaju,spolu s tym stupa aj cena, kazdopadne pri UZ nemienim ist nad hranicu 350e ..zaujimaju ma hlavne ten Canon sx20 a Samsung WB5000-je to novinka ma s nim niekto uz nejake skusenosti, ako foti, je lepsi al. horsi ako napr. uz spominany SX-20,prip panasonic fz38
skor D5000 + 16-85VR, ma lepsi rozsah a vydrzi nejaky ten piatok (aj ked je to mozno trochu drahe kombo no radsej by som dosetril ako daval peniaze za UZ...)
Kamoš riešil na vlások taký istý problém, on sa rozhodol pre fz38 práve kvôli videu..Ja som odporučil nikon p90... neviem čo tak idete všetci po tom videu :/ to čo chcete natáčať? lebo ergonomicky je to katastrofa, dúfam to vieš...
Hlavne si nekupuj Olympus UZ.Ja co som mal OLYMP.550 UZ, tak katastrofa.
a max. ISO ze 5000, vacsiu p....nu som fakt nevidel.Chvalabohu ze som ho predal. :))
vdaka za rady vsetkym, mrkol som tu novinku canon s90, no je to nieco ako LX3-ka od panasonicu, prip canon g10/11,su to pekne masinky hoci niesu UZ,maju peknu vybavicku na kompakt, no problem je ten, ze vsetky tieto modely su cenovo uz niekde inde, teda pri zrkadle a to uz trochen pridam a mam fakt ten nikon D5000 + zaklad set,takze ked tak UZ do tych 300,prip okolo 300(tu by prichadzali do uvahy asi sx-20 od cannonu prip ten panasonic fz38, a hlavne co ma zaujima Vas nazor na novy samsung WB5000,kedze je to novinka som zvedavy ako obstal v porovnani s prave uz spominanymi UZ od canonu a panasonicu), inak cenovo vyssie uz by som bral len zrkadlo..
vdaka za rady vsetkym, mrkol som tu novinku canon s90, no je to nieco ako LX3-ka od panasonicu, prip canon g10/11,su to pekne masinky hoci niesu UZ,maju peknu vybavicku na kompakt, no problem je ten, ze vsetky tieto modely su cenovo uz niekde inde, teda pri zrkadle a to uz trochen pridam a mam fakt ten nikon D5000 + zaklad set,takze ked tak UZ do tych 300,prip okolo 300(tu by prichadzali do uvahy asi sx-20 od cannonu prip ten panasonic fz38, a hlavne co ma zaujima Vas nazor na novy samsung WB5000,kedze je to novinka som zvedavy ako obstal v porovnani s prave uz spominanymi UZ od canonu a panasonicu), inak cenovo vyssie uz by som bral len zrkadlo..
no z tej recenzie je to take vseliake..z tohto vyberu co by ste podla kvality vyslednych foto vybrali ten cannon sx-20 ,panas.fz38,sony hx-1 alebo tento novy samsung WB5000? lebo co sa tyka prvych dvoch,tam priblizne viem na com som uz som si o nich co to zistil v recenziach,kde boli aj nejake vzorove fotky,prip uzivatelia uz nejake skusenosti s nimi mali zatial bol asi najviac pochvalovany ten canon..no samsung a sony velka neznama..bodli by aspon nejake recenzie s fotkami..
a inac ten Tvoj kamos ako je spokojny s tym panasonicom fz38?zaujima ma hlavne vysledna kvalita foto..co nanho hovori? podla mna na fotkach co som tak zbezne mrkol od canonu sx-20 je o dost menej sumu ako na fotkach od panasonicu fz38,takze asi mikrosuboj mierne vitazne v rezii canonu no aj tak ma este zaujimaju recenzie na nikon p90,prip sony hx-1 a ten slavny novy samsung...ake budu robit ´kvalitne´ foto..ano chcem tam tiez mat aj to hd videjko,ale koli tomu sa teraz nepotrham zaujima ma hlavne vysledna kvalita foto..
a inac ten Tvoj kamos ako je spokojny s tym panasonicom fz38?zaujima ma hlavne vysledna kvalita foto..co nanho hovori? podla mna na fotkach co som tak zbezne mrkol od canonu sx-20 je o dost menej sumu ako na fotkach od panasonicu fz38,takze asi mikrosuboj mierne vitazne v rezii canonu no aj tak ma este zaujimaju recenzie na nikon p90,prip sony hx-1 a ten slavny novy samsung...ake budu robit ´kvalitne´ foto..ano chcem tam tiez mat aj to hd videjko,ale koli tomu sa teraz nepotrham zaujima ma hlavne vysledna kvalita foto..
neviem či už kúpil, spýtam sa, možno to chcel na Vianoce kupovať, neviem, ked vychádzam z tvojej poslednej vety tak by som bral nikon p90...
vyber kvalitneho UZ
a max. ISO ze 5000, vacsiu p....nu som fakt nevidel.Chvalabohu ze som ho predal. :))
... ked uvazujes nad LX3, tak v rovnakej cenovej kategorii mas aj Canon S90 ... na kompakt ma napriklad celkom slusne moznosti prace DOF ...
http://www.ephoto.sk/foto-technika/novinky/samsung-wb5000/
ja by som vyjadril s jednou vetou: samsung je samsung :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa