dobry den torocha som sa sprtal v tele nikon d 90 a podarilo sa mi poskrabat toto sklicko.da sa to niekde samostatne kupit alebo kto by mi to vedel opravit.fotak je novy a strsne to lutujem aj ked to bolo poskrabane neumyselne..dakujem za kazdu radu.ps- na fotkach to nevidno ale v hladaciku ano a v buducnosti keby som ho chcel predat a kupit nieco nove tak asi tazko by som dakomu vysvetlil ze na foto to nevidno a fotak je v poriadku .dakujem
chlapci moji, selfmen service chtivy. Fotak, to nie je 2-taktna 50ccm Pionierka v com sa mozno sprtat bez nasledkov. Pinclovi, tomu neublizite, ten prisiel na svet uz postihnuty a tam uz niet co pokazit. Ale fotoaparat a objektivy, to su jemna mechanika a optika. Nic pre vase zapacane ruky a ostre nastroje Made In China.. :)))
viete kupil som jedno s tych cistiacich pier v polsku za par supiek a ked som pretrel to sklicko tak som zistil ze okrajom toho stetca som to poskodil kedze na nom pretrcal kusok umelej hmoty ktoru som si doftedy nevsimol hm to su tie lacne pic.viny.
To by si mu vysvetlil ľahko, to je každému jasné, ale určite by nepochopil, prečo si tam pchal pazúry. A hneď by ho určite napadlo, že to možno nie je jediné miesto, kde si bol a kde si niečo dokafril :-)))
chlapci moji, selfmen service chtivy. Fotak, to nie je 2-taktna 50ccm Pionierka v com sa mozno sprtat bez nasledkov. Pinclovi, tomu neublizite, ten prisiel na svet uz postihnuty a tam uz niet co pokazit. Ale fotoaparat a objektivy, to su jemna mechanika a optika. Nic pre vase zapacane ruky a ostre nastroje Made In China.. :)))
ja nahodou pouzivam Leatherman Wave - made in USA ... ale na fotak si s nim (zatial) netrufam ;-)))
To ,čomu ty hovoríš ´toto sklíčko´ je Matnica.....šahať na ňu, je total brutal kravina , ako rampa na Bajkonúre....maximálne ofukovať.....Neuraz sa prosím , už len pomenovanie toto sklíčko, napovedá ,že bolo priskoro v tvojom prípade kupovať zrkadlovku....
No a nepoteším ťa , bude to drahé....len cena matnice je dosť vysoká...:(((((
Nepatrím medzi škodoradostních, takže mi ta je uprimne lúto....Inak je to len kozmetická vada....
to neni o polskom sunte, to je o tom, ze si precitam navod k fotaku, kde je napisane, ze do tej diery kde sa pcha objektiv sa nepcha nic ine. Aj by som napisal, ze matnica sa da kupit, ale radsej to nenapisem, to by som bol zodpovedny za poskodenie hranolu :-P
to neni o polskom sunte, to je o tom, ze si precitam navod k fotaku, kde je napisane, ze do tej diery kde sa pcha objektiv sa nepcha nic ine. Aj by som napisal, ze matnica sa da kupit, ale radsej to nenapisem, to by som bol zodpovedny za poskodenie hranolu :-P
Osobne so menil na analógoch dva krát.....ale ja som asi šikovný, čo sám na sebe posúdiť neviem..:))))
Osobne so menil na analógoch dva krát.....ale ja som asi šikovný, čo sám na sebe posúdiť neviem..:))))
haaaa ... aj ja som sikovny a ze jako ... pred hodinou som si nainstaloval (po rocnej apelacii zo strany mojej lepsej polovicky) na stenu drziak na moje mece (dostal som ho na minulorocne narodky) ... a zatial nedrb0l ;-))))
... ale na matnicu a zrkadlo si (zatial) netrufam ...
haaaa ... aj ja som sikovny a ze jako ... pred hodinou som si nainstaloval (po rocnej apelacii zo strany mojej lepsej polovicky) na stenu drziak na moje mece (dostal som ho na minulorocne narodky) ... a zatial nedrb0l ;-))))
jeeee, ty si ale šikovný :) ...to bude asi trošku ostré,nie? :D
-----------------------------------------
(ja som sa dovnútra ´tej diery´ zatial neodvážil ani pozrieť, nie to tam niečo pchať)
Pri všetkej úcte takúto inštaláciu držiaka, prevádza moja manželka (Mgr.), za predpokladu že jej požičiam knóv hov....)
No klobúk dolu...sú rovné....použil si vodováhu , alebo si ťahal za línie v PS ???...:)
ha ... moja manzelka je operator vysavaca a ja vrtacky. a dokonca som v garazi nasiel aj taku delikatesu ze vodovahu ... a aj centimetrovnik na nej bol ... asi zabudol nejaky majster lebo mne neviem naco by bola ... ;-)
da sa to zohnat
PENTA SK s.r.o.
Hradská 3/G
821 07 Bratislava
tel.: 02 40 202 552
email: servis@pentask.sk
P.S. : nabuduce sa radsej sprtaj v nose, je to lacnejsie ;-))))
No a nepoteším ťa , bude to drahé....len cena matnice je dosť vysoká...:(((((
Nepatrím medzi škodoradostních, takže mi ta je uprimne lúto....Inak je to len kozmetická vada....
-----------------------------------------
(ja som sa dovnútra ´tej diery´ zatial neodvážil ani pozrieť, nie to tam niečo pchať)
No klobúk dolu...sú rovné....použil si vodováhu , alebo si ťahal za línie v PS ???...:)
... ak myslis ´dieru´ do posvy (saja), tak tam treba byt pri zasuvani naozaj velmi opatrny ... ;-)
...a k tej nehode....au, ale tak mu treba, čo nevidel osobného strážcu? :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa