dobry den torocha som sa sprtal v tele nikon d 90 a podarilo sa mi poskrabat toto sklicko.da sa to niekde samostatne kupit alebo kto by mi to vedel opravit.fotak je novy a strsne to lutujem aj ked to bolo poskrabane neumyselne..dakujem za kazdu radu.ps- na fotkach to nevidno ale v hladaciku ano a v buducnosti keby som ho chcel predat a kupit nieco nove tak asi tazko by som dakomu vysvetlil ze na foto to nevidno a fotak je v poriadku .dakujem
o matnici, matici, maternici ... hlavne ze je sranda a moj drziak drzi na stene ;-)
(O)megaOT : na VS som bol na zemiakovej brigade (3 dni) ... chvilu som sa zasival na takom stroji ze ´triedicka´. a jak to hrkalo tak uvolnila jedna matka (matica) a cele sa to zastavilo. tak sme vyslali predsednicku kruzku (matka odpadla so zariadenia pri ktorom pracovala ona) ze nech nahlasi zavadu. a kedze dievca pochadzalo z juznejsich koncin nasej domoviny nahlasila ´majstrovi´ ... ´sa to zastavilo, lebo mi tam padla maternica´
o matnici, matici, maternici ... hlavne ze je sranda a moj drziak drzi na stene ;-)
(O)megaOT : na VS som bol na zemiakovej brigade (3 dni) ... chvilu som sa zasival na takom stroji ze ´triedicka´. a jak to hrkalo tak uvolnila jedna matka (matica) a cele sa to zastavilo. tak sme vyslali predsednicku kruzku (matka odpadla so zariadenia pri ktorom pracovala ona) ze nech nahlasi zavadu. a kedze dievca pochadzalo z juznejsich koncin nasej domoviny nahlasila ´majstrovi´ ... ´sa to zastavilo, lebo mi tam padla maternica´
vela nechybalo a drb0l do tej triedicky (od smiechu) aj on ...
Som slúžil na fronte a vpálil dnu, tiež jeden Južan a reve....už ide , už ide....no chaos na celej strážnici, chalani skákali oknom na stojku , lebo tam samozrejme nikto nestál, (načo aj , kto by kradol rakety?) a tak , a keď som vybalil na onoho spolubojovníka ,že kto ide, dozvedel som sa že ten biely z hora na dol.....bolo pred vianocami a práve začalo snežiť....:)))
Zaslúžil vyznamenať...:)))
da sa to zohnat
Zaslúžil vyznamenať...:)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa