Fórum » O TECHNIKE

da sa to zohnat

filip-za
filip-za 2009-10-30 17:36:11+01
dobry den torocha som sa sprtal v tele nikon d 90 a podarilo sa mi poskrabat toto sklicko.da sa to niekde samostatne kupit alebo kto by mi to vedel opravit.fotak je novy a strsne to lutujem aj ked to bolo poskrabane neumyselne..dakujem za kazdu radu.ps- na fotkach to nevidno ale v hladaciku ano a v buducnosti keby som ho chcel predat a kupit nieco nove tak asi tazko by som dakomu vysvetlil ze na foto to nevidno a fotak je v poriadku .dakujem

conan7
2009-10-30 21:05:37+01
príspevok od: javelin
No veď rozmýšľam, či sa s ním budem aj ďalej kamarátiť....poruší kódex aj pri mne a mám po hlave na krku.....
zase tie ilustrácie :D :D umieram :D

maTTo_corp
2009-10-30 21:11:00+01
príspevok od: conan7
zase tie ilustrácie :D :D umieram :D
...umrieš až keď sa do teba ja obujem ;))...

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-10-30 21:12:07+01
Furt o tej matnici?

conan7
2009-10-30 21:15:20+01
príspevok od: maTTo_corp
...umrieš až keď sa do teba ja obujem ;))...
mám taký pocit že aj z tohto vlákna chceš vytvoriť offtopic...hanbati!

maTTo_corp
2009-10-30 21:18:19+01
príspevok od: conan7
mám taký pocit že aj z tohto vlákna chceš vytvoriť offtopic...hanbati!
ja hej:D:D:D vytvoriť :D:D:D:D tak toto je vážne obvinenie :D:D:D

Marcel Rebro
2009-10-30 21:20:30+01
príspevok od: Karol Srnec
Furt o tej matnici?
o matnici, matici, maternici ... hlavne ze je sranda a moj drziak drzi na stene ;-)

(O)megaOT : na VS som bol na zemiakovej brigade (3 dni) ... chvilu som sa zasival na takom stroji ze ´triedicka´. a jak to hrkalo tak uvolnila jedna matka (matica) a cele sa to zastavilo. tak sme vyslali predsednicku kruzku (matka odpadla so zariadenia pri ktorom pracovala ona) ze nech nahlasi zavadu. a kedze dievca pochadzalo z juznejsich koncin nasej domoviny nahlasila ´majstrovi´ ... ´sa to zastavilo, lebo mi tam padla maternica´

norris
2009-10-30 21:24:55+01
príspevok od: Marcel Rebro
o matnici, matici, maternici ... hlavne ze je sranda a moj drziak drzi na stene ;-)

(O)megaOT : na VS som bol na zemiakovej brigade (3 dni) ... chvilu som sa zasival na takom stroji ze ´triedicka´. a jak to hrkalo tak uvolnila jedna matka (matica) a cele sa to zastavilo. tak sme vyslali predsednicku kruzku (matka odpadla so zariadenia pri ktorom pracovala ona) ze nech nahlasi zavadu. a kedze dievca pochadzalo z juznejsich koncin nasej domoviny nahlasila ´majstrovi´ ... ´sa to zastavilo, lebo mi tam padla maternica´
čo na to ten majster? :D

Marcel Rebro
2009-10-30 21:26:49+01
príspevok od: norris
čo na to ten majster? :D
vela nechybalo a drb0l do tej triedicky (od smiechu) aj on ...

norris
2009-10-30 21:28:05+01
:D...v celku pochopiteľné

javelin
2009-10-30 22:28:48+01
Som slúžil na fronte a vpálil dnu, tiež jeden Južan a reve....už ide , už ide....no chaos na celej strážnici, chalani skákali oknom na stojku , lebo tam samozrejme nikto nestál, (načo aj , kto by kradol rakety?) a tak , a keď som vybalil na onoho spolubojovníka ,že kto ide, dozvedel som sa že ten biely z hora na dol.....bolo pred vianocami a práve začalo snežiť....:)))
Zaslúžil vyznamenať...:)))

Jenda
2009-10-30 22:38:30+01
príspevok od: javelin
No veď rozmýšľam, či sa s ním budem aj ďalej kamarátiť....poruší kódex aj pri mne a mám po hlave na krku.....
tak toto je pcs roka :)))

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()