Fórum » O TECHNIKE

Blesky Metz

rido
rido 2009-11-03 08:20:48+01
Kto ma skusenosti s tymito bleskami? Oplatia sa?

zwak
2009-12-02 11:27:07+01
Ešte jedna vec ma napadla - dvierka batérií. Podľa mňa je to prevedenie dosť lacné (aj keď funkčné), niekde som sa dočítal že sa to rado láme keďže je to tenký plast na ktorý tlačia štyri baterky v komore. Zatiaľ som s tým problém nemal, takže je to len z počutia a z vlastnej úvahy pri pohľade na ten kryt. (uvidí sa časom)

samo
2009-12-02 13:00:41+01
Za pár ušetrených euro prípadné komplikácie (problémy s kompatibilitou) v budúcnosti nestoja. Kúp blesk takej značky, ako máš fotoaparát.

rogerr
2009-12-02 15:39:39+01
Myslim si a som presvedceny, ze povazovat vyrobky znacky Metz za neoriginalne ,vobec nie je to prave orechove. Asi o historii tejto 71 rocnej nemeckej znacky a jej vyrobkoch , ktore uz v ´X´ pripadoch kvalitativne i designovo predbehli originalnych vyrobcov ci uz bleskov alebo aj hoci v TV , viete bohuzial pramalo... Ibaze nevedomost neospravedlnuje , takze druhykrat nehodnotte prosim podla nedostatocnych osobnych vedomosti.

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-12-02 15:45:37+01
príspevok od: rogerr
Myslim si a som presvedceny, ze povazovat vyrobky znacky Metz za neoriginalne ,vobec nie je to prave orechove. Asi o historii tejto 71 rocnej nemeckej znacky a jej vyrobkoch , ktore uz v ´X´ pripadoch kvalitativne i designovo predbehli originalnych vyrobcov ci uz bleskov alebo aj hoci v TV , viete bohuzial pramalo... Ibaze nevedomost neospravedlnuje , takze druhykrat nehodnotte prosim podla nedostatocnych osobnych vedomosti.
1. Neoriginalny je v zatvorke, myslim, ze to dostatocne vystihuje, ze sa nejedna o produkt vyrobcu fotoaparatu, na ktorom sa pouzije.
2. Bleskov Metz som predal viac nez ktokolvek iny. Novych aj pouzitych. Ked prisli tieto nove blesky na trh, bol som medzi prvymi, kto ich objednal na pult predajne.
3. Ak by si pozrel aj ine diskusie, zistil by si, ze je to jeina znacka, ktoru okrem originalu schvalujem.
4. Na svojom tvrdeni, ze sa kupovat Metz neoplati vzhladom na pomer cena/vykon, trvam. Podkladam to viac nez 9-rocnymi skusenostami s predajom v najvacsej predajni fototechniky.

2009-12-02 15:55:08+01
príspevok od: rogerr
toto konstatovanie je hodne zapamatania...ak dovolite, uchovam si ho vo forme pintscreenu...

samo
2009-12-03 11:05:24+01
Za pár ušetrených euro prípadné komplikácie (problémy s kompatibilitou) v budúcnosti nestoja. Kúp blesk takej značky, ako máš fotoaparát.

samo
2009-12-03 11:08:02+01
Sorry za zopakovanie toho mojho posledneho prispevku... Dal som refreshnut stranku a mal prehliadac ten prispevok este ulozeny v cache :o)

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()