Fórum » O TECHNIKE

kupa

BRODOZZ
BRODOZZ 2009-11-03 17:44:41+01
oslovujem canonakov,kupit 50d al pockat na 7d,prosim vase nazory.

2009-11-03 23:00:16+01
príspevok od: conan7
nebudeš sa smiať ked pojdu po tebe pentaxáci :D :D smiech ťa prejde :D
aktualne mam doma K10D, ktory som odporucil segrinmu frajerovi par rokov dozadu, ked som este veril, ze pentax to nedoserie tak, ako to dosral. tak nech po mne idu a nech idu aj dalej :-P

conan7
2009-11-03 23:02:15+01
príspevok od:
aktualne mam doma K10D, ktory som odporucil segrinmu frajerovi par rokov dozadu, ked som este veril, ze pentax to nedoserie tak, ako to dosral. tak nech po mne idu a nech idu aj dalej :-P
jooooj veľký nikonista a doma drží v bavlne pentax foťák :D pretvárka jak hrom :P

2009-11-03 23:06:50+01
príspevok od: conan7
jooooj veľký nikonista a doma drží v bavlne pentax foťák :D pretvárka jak hrom :P
v baco?!?! :-D :-D :-D ne, on nefoti a doma mu na to sadal prach, ze na, ked som mu to odporucil :-D keby to niekto chcel, tak by som ho aj predal, ale to pentax je dnes nepredajny :-P

duroslav
2009-11-03 23:10:28+01
príspevok od:
v baco?!?! :-D :-D :-D ne, on nefoti a doma mu na to sadal prach, ze na, ked som mu to odporucil :-D keby to niekto chcel, tak by som ho aj predal, ale to pentax je dnes nepredajny :-P
Chodí sem jeden taký, tuším sa volá pufko. Ten by ho možno v záujme záchrany cti značky kúpil :-)

ustalovač
2009-11-04 07:17:00+01
základným atribútom pre rozhodnutie sa, je skutočnosť či chceš fotografovať, alebo sa fotografii venovať vážnejšie.
po počiatočných skúsenostiach konštatujem, že je to stroj určený (samozrejme v tejto dobe, o tri roky už tento pohľad nemusí platiť) pre náročných fotoamatérov, čo však nevylučuje aj jednoduchšiu profesionálnu prácu.
dodávaný objektív 18-135 nie je však žiadna výhra...
telo svojimi možnosťami skutočne dosť radikálne rozširuje oblasť použitia a jeho nasadenie...

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()