zdravicko ludkovia...mam na vas jednu taku otazku. ma niekto skusenost s ebayom???chcel by som kupit nejake zableskove svetla ktore tam vychadzaju podstatne lacnejsie ako u nas len mam jednu veeeeeelku dilemu...ak to objednam z USA pojde mi to tu u nas na nasu el.siet bez problemov??
druha otazka: stacilo by mi nieco taketo doma??? http://www.shopwise2000.com/fan160twosoftbox480wsstrobekit.aspx
z USA budes platit clo a dph, tak si to prerataj. A oni tam maju napatie 100V(ak sa nemylim). Mne napr. nabijacka na fotak ide aj tam, aj tu, len musim pouzit iny nadstavec na zasuvku. Ak by to vsak bolo spravene len na 100V, musis kupit bud nejaky adapter, alebo ti to pravdepodobne zhori...
a na tu el siet ti to pojde v klude inac, akurat kupis prepojku z USA zastrcky na EU, co je asi tak 80 centov jedna. Toho sa neobavaj
tak ako pise martin. aj na ebay-i mas v obchodoch rozne verzie svetiel. jedne su pre USa 110V a pre europu 220V. pohladaj. Este nezabudni na moznost platenia cla a dane.
tak ako pise martin. aj na ebay-i mas v obchodoch rozne verzie svetiel. jedne su pre USa 110V a pre europu 220V. pohladaj. Este nezabudni na moznost platenia cla a dane.
no a vie niekto ako je to s clom???aby som na tom neprerobil...
a nezabudaj aj na dostupnost servisu a nahradnych xenonovych vybojok a mnoho inych veci technickych
napr. prislusenstvo aby si vsetko netahal len z ebayu a cakal na to a preplacal
lebo nie vzdy lacno kupit je LACNO KUPIT
ok ludia a co takto...ak kupim nieco z anglickeho ebayu a dam to dorucit sesternici do londyna a ona mi to posle ako balik sem clu by som sa vyhol nie???a v UK maju 110V alebo 230V?
ok ludia a co takto...ak kupim nieco z anglickeho ebayu a dam to dorucit sesternici do londyna a ona mi to posle ako balik sem clu by som sa vyhol nie???a v UK maju 110V alebo 230V?
ak to kupis v UK tak je to v pohode, to si nehcaj poslat rovno na Slovensko. V ramci EU dan neplatis. Dan by si platil len s USA, Azie a tak. V UK je napatie v sieti rovnake len maju inu koncovku.Oni maju 3 koliky sa mi zda.
co tym akoze ziskas? V ramci europskej unie je to jedno lebo sa clo neplati a mimo je to tiez jedno lebo to clo zaplatis aj ked by ti to poslala sesternica z ameriky. Za chvilu tu pribudne tema kupil som svetla z riti z ebayu a pokazili sa co teraz?
co tym akoze ziskas? V ramci europskej unie je to jedno lebo sa clo neplati a mimo je to tiez jedno lebo to clo zaplatis aj ked by ti to poslala sesternica z ameriky. Za chvilu tu pribudne tema kupil som svetla z riti z ebayu a pokazili sa co teraz?
v pohode klidek...len zistujem skusenosti ludi na ephote...nahodou som sa k tomu dostal tak ma to zaujalo lebo tam sa svetla daju kupit fakt lacno....
Kupoval som vela veci z ebayu,niektore splnili ocakavania,niektore nie,najviac som bol sklamany z novych lacnych veci,vecsinou slabej kvality.
V UK je napetie 230v potrebujes len adapter na inu koncovku,ktoru zakupis aj na svk.fungovat to bude.
v pohode klidek...len zistujem skusenosti ludi na ephote...nahodou som sa k tomu dostal tak ma to zaujalo lebo tam sa svetla daju kupit fakt lacno....
pozeral som to aj ja ten odkaz, ale radsej by som si kupil z Fomei basic sadu za nejakych 12000 a viem, ze to bude za nejake 3 dni a bude klud. Podla mna kupou neznamych svetiel pochybnej kvality a vykonu moc neziskas. Si zober, ze najlacnejsie zablesky stoja okolo 6500 korun za samotne svetlo a hentam su dokonca 3 :-)
ty skusas trpezlivost ludi na ephote
vies o tom prd a pytas sa na blbosti
okrem toho tieto svetla su tak na fotenie pasovych fotiek na policiu alebo vazenia ked ta zatvoria
s tymto neurobis nic co si predstavujes
160 wattsekund je nic na normalnu kreativnu robotu
ja mam tri 1500 ws a jednu 750 ws a niekedy mi to nestaci a musim si poziciavat ale to su extremne situacie
a teraz si porovnaj vykon mojich bleskov a vykon bleskov co si tu predhodil
za malo penazi nikdy vela muziky nebude
s tymi z netu mozes tak akurat frajerke pod perinou palce na nohach fotit
no a ja dodam ze s najvacsou pravdepodobnostou ti tie svetla z USA nepojdu u nas koli tym ich 100V. Jedna vec je adapter na fotak kde je pulzny zdroj ktory to vie riesit sam a druha vec mozu byt zablesky kde sa pocita s 230V.. takze bacha na to.... nestaci len zmenit koncovku... dokonca ani menice niesu rovnake... moj sused si doniesol z ameriky repraky za 20 000 a zapojil ich na zly menic.... odvtedy ma doma trochu drahy bytovy doplnok :)
Kupoval som z USA svetla... Dokonca cez EBAY... Predajcovi som napisal poziadfavku na 230V a poslal mi to uz na nasu rozvodnu siet. A pre colnikov si priprav 25% z celkovej sumy... Cize aj z postovneho...
neskusam niciu trpezlivost...len som sa spytalci to nieje hovadina...vidim ze je tak dam na radu vacsiny a kupovat to nebudem...vies kedze ja nemam velky priestor a tiez ani tisice nazvys tak hladam nieco co mi na zaciatok postaci...pozeral som aj basic sadu z fomeiu pre ktoru som sa rozhodol no potom som nasiel toto na ebay tak som chcel vediet vas nazor... :o)) takze diky za komenty a pomoc.
neskusam niciu trpezlivost...len som sa spytalci to nieje hovadina...vidim ze je tak dam na radu vacsiny a kupovat to nebudem...vies kedze ja nemam velky priestor a tiez ani tisice nazvys tak hladam nieco co mi na zaciatok postaci...pozeral som aj basic sadu z fomeiu pre ktoru som sa rozhodol no potom som nasiel toto na ebay tak som chcel vediet vas nazor... :o)) takze diky za komenty a pomoc.
hento su srajdy, tak na zaciatok by si len vyhodil prachy z okna.
normalne tu kup fomei/photon/hocijaku podobnu znacku aspon 250Ws (idealne 400Ws) s regulaciou idealne na 1/16 a budes spokojny. ked nemas vela keshov, kup 1 svetlo a neskor pripadne dokupis
nj, svetla bez homologacie su zaciatkom problemov. A to nehovorim z pozicie predajcu, ale z pozicie fotografa. Vybojky sa zhanaju tazko, nie je servis. afkaa.i ma pravdu...
zableskove svetla a ebay
60 Hz v usa
daj si to dokopy
treba aby to bolo normovane na 50 Hz alebo aby tam bol prepinac na tieto dve frekvencie
napr. prislusenstvo aby si vsetko netahal len z ebayu a cakal na to a preplacal
lebo nie vzdy lacno kupit je LACNO KUPIT
V UK je napetie 230v potrebujes len adapter na inu koncovku,ktoru zakupis aj na svk.fungovat to bude.
vies o tom prd a pytas sa na blbosti
okrem toho tieto svetla su tak na fotenie pasovych fotiek na policiu alebo vazenia ked ta zatvoria
s tymto neurobis nic co si predstavujes
160 wattsekund je nic na normalnu kreativnu robotu
ja mam tri 1500 ws a jednu 750 ws a niekedy mi to nestaci a musim si poziciavat ale to su extremne situacie
a teraz si porovnaj vykon mojich bleskov a vykon bleskov co si tu predhodil
za malo penazi nikdy vela muziky nebude
s tymi z netu mozes tak akurat frajerke pod perinou palce na nohach fotit
normalne tu kup fomei/photon/hocijaku podobnu znacku aspon 250Ws (idealne 400Ws) s regulaciou idealne na 1/16 a budes spokojny. ked nemas vela keshov, kup 1 svetlo a neskor pripadne dokupis
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa