tak toto vyzera fakt dobre:
http://prolaika.inshop.sk/inshop/fotoaparaty/stredoformat/digitalne-zrkadlovky/hasselblad-h3dii-60.html
moze byt fajny srot na fotenie
akurat sim neviem predstavit naco tolko MPx? videl som metrove fotky s nikonu D3x a mal som pocit ze sa na ten portret pozeram ako pod mikroskopom! osobne uz nevidim naozaj zmysel davat fotky cez 30 Mpx - ledazeby si fotil bilbordy na steny budov alebo take daco
akurat sim neviem predstavit naco tolko MPx? videl som metrove fotky s nikonu D3x a mal som pocit ze sa na ten portret pozeram ako pod mikroskopom! osobne uz nevidim naozaj zmysel davat fotky cez 30 Mpx - ledazeby si fotil bilbordy na steny budov alebo take daco
ja som tlačil s môjho fotoaparátu metrové fotky a je to proste brutál, ako tá kvalita je neskutočná. Je pravda že k tomu ale treba špičkový Foto Plotter, ale výsledok stojí za to. To rozlíšenie pri strednom formáte má zmysel, uvedom si na čo sa používa a hlavne kto ho používa ;-)
keď sa no to tak pozerám mohli radšej na tú tortu napísať Pentax ;-)
Ten Nikon sa viacej podaril
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy si vôbec nepochopil čaro tej torty a aké to je pekné že mu priateľka doma také urobila...tttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ....wrrrrrrr
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy si vôbec nepochopil čaro tej torty a aké to je pekné že mu priateľka doma také urobila...tttttttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ....wrrrrrrr
ja som šikovný, tortu si napečiem sám a priateľku zneužijem na niečo iné ;-)
nasa ho eviduje ako nebezpečný objekt na orbite. Vždy keď sa priblíži k zemi a jeho trajektória sa skríži s tou našou US Army ho odkloní pomocou balistických rakiet. :-D :-D :-D
horúca novinka : D700 s videom
http://prolaika.inshop.sk/inshop/fotoaparaty/stredoformat/digitalne-zrkadlovky/hasselblad-h3dii-60.html
moze byt fajny srot na fotenie
keď máš šikovnú priateľku, čo by nie ;))))
keď máš šikovnú priateľku, čo by nie ;))))
Mňam
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie