Zdravím, viete mi niekto poradiť? Pár dní dozadu som si kúpil monitor EIZO CG222W. Mám s ním ale jeden problém. Po pár hodinách práce monitor proste prestane fungovať. Obrazovka ostane čierna. Keď ho vypnem a zapnem tak naskočí obraz asi na sekundu a zase zmizne. Pomôže až keď vypnem na nejaký čas počítač. Skúšal som ho na 3 počítačoch a robilo to na všetkých. Podla mňa je to na reklamačku. Moc sa v takýchto veciach nevyznám, ale môže to byť že by som tam mal niečo zle nastavené alebo že by to nezvládala grafika alebo...? Zatial som ho nekalibroval lebo ešte nemám sondu, ale to s tým asi nemá nič spoločné.
No zaujimavy problem. Ked ti to robilo na 3 roznych pocitacoch tak grafikou by to nemalo byt.
Zrejme reklamacia. Ak sa chces vopred uistit napis na Podporu z www.eizo.cz resp. www.eizomonitor.sk. Podrobne im popis problem. Ja som sa ich raz pytal na vadne pixely/subpixely a prisla mi fundovana odpoved do par hodin.
monitor EIZO
Zrejme reklamacia. Ak sa chces vopred uistit napis na Podporu z www.eizo.cz resp. www.eizomonitor.sk. Podrobne im popis problem. Ja som sa ich raz pytal na vadne pixely/subpixely a prisla mi fundovana odpoved do par hodin.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa