Zdravim
mam taky problem, presiel som z CS2 na CS3 a odvtedy mi photoshop nebere Canonacky Raw format tj CR2, vobec neviem cim to moze byt,poradi niekto?
a to mi je akoze naco?aj tak to na CS3ku nejde naistalovat
proste v CS2ke islo vsetko bez problemov bez nakych pluginov a ked som nainstaloval CS3 nak mi RAWko neotvori
ježiši kriste, a to mi je akože načo??? No na ho..o!!! Priateľu v prvom rade si pozri históriu fóra, tém na to je tu nespočetne mnoho a v druhom rade čítaj a rob tak ako ti radí Daenis. No a máš ešte tretiu cestu, neposlúchaj ho a potom nerob v Raw.
Tu sa na Javelina ani neoplatí čakať
nie nespadla z neba, len nie som lenivý a pozriem si to v histórii a nezakladám hneť pri prvom banálnom probléme duplicitné vlákno. No a pri tak banálnom probléme ktorý hneť rieši samotný výrobca, kde ozaj nieje treba nič viac riešiť len si kliknúť na jeho stránku a prečítať si pár viet mi príde toto tvoje vlákno zbytočné a dalšie do nespočetného množstva sa dookola opakujúcich. Takže k mojej genialite nieje čo dodať ale k tvojej lenivosti asi hej
Strhak...... velmi poucne citanie,asi tvoja velka genialita spadla z neba ze?nic viac sa neda dodat.....
ale da sa. ked budes takto lenivy, budes dostavat podobne hlasky od viacerych, tak si na to bud zvykni, alebo sa nauc rozmyslat pred zalozenim vlakna, alebo sem nechod.
Ja sa velmi ospravedlnujem.. Uviedol som link camera raw na novsiu verziu fotosopu ako ma sparks05 a tym som ho opravnene nahneval. To je ta moja zbrklost, pri snahe rychlo pomahat.
CR2 vs Photoshop CS3
2. klik Proceed to Download
3. stiahni
4. nainstaluj
enjoy
proste v CS2ke islo vsetko bez problemov bez nakych pluginov a ked som nainstaloval CS3 nak mi RAWko neotvori
http://www.adobe.com/support/downloads/thankyou.jsp?ftpID=3943&fileID=3716
Tu sa na Javelina ani neoplatí čakať
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie