Zdravím. Mám Canon Canonet 28, chcem sa spýtať, či sa nejakým spôsobom nedá "pripnúť" iný objektív... či niečo také neexistuje :D Lebo on ho má pevne na tele.... vďaka...
ako myslis ze by na nejakom autoportali reagovali na otazku ´mam doma staru Octaviu (veteran) s mechanickou prevodovkou. ako by som mohol vymenit prevodovku za automaticku. pocul som ´zevraj´ sa da dat na tu mechanicku nejaky adapter a na to automatika a funguje to ... ´
Mato, nikomu nic ne(nan)davam a do nikoho sa neone ... len sa snazim ozrejmit zrejme. Aj ked mam niekedy pocit ze na niektore odpovede nie su otazky ;-)))
Mato, nikomu nic ne(nan)davam a do nikoho sa neone ... len sa snazim ozrejmit zrejme. Aj ked mam niekedy pocit ze na niektore odpovede nie su otazky ;-)))
....však v pohode.....ja som to tiež nemyslel nijak vážne, všetko s úsmevom ;)))
Canon Canonet 28
ako myslis ze by na nejakom autoportali reagovali na otazku ´mam doma staru Octaviu (veteran) s mechanickou prevodovkou. ako by som mohol vymenit prevodovku za automaticku. pocul som ´zevraj´ sa da dat na tu mechanicku nejaky adapter a na to automatika a funguje to ... ´
;-)))
ale len do neho...len mu daj....RA TA TATA TATATATATATA...:D
... podla mojej ´tvorby´ by si mohol prist na to ze humor neznasam a vsetko beriem smrtkovo vazne!!!!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa