Fórum » O TECHNIKE

Kupa fotaku

Hermen
Hermen 2009-11-21 15:13:23+01
Ahoj chcem na vianoce kupit canon eos 1000d. No a pytam sa ze ked je napr v obchode napisane ze telo (ako je to napr. tu http://www.bestcena.sk/canon-eos-450d-black-12-mpix-telo-body-zrkadlovka-Slovensko-BestCena-To-je-dobre-NAJlacnejsie-p-100.html) tak dostanem to co je na obrazku ? Teda bez hocijakeho zakladneho objektivu, teda nebude sa dat nim fotit ?> diky

conan7
2009-11-22 21:29:29+01
to musí byť vtip...

Urgy
2009-11-22 21:30:51+01
Čo otázka to perla:-D

Strhak
2009-11-22 21:34:40+01
príspevok od: Hermen
Jaaj tazke s vami. tolko balastu ste napisali uplne o nicom. tym co poradili dakujem, ostatni prosim nepiste tu debiliny (nechce sa mi ich citat, tak si ich chodte pisat inde). Pre tu prvu skupinu mam este jednu dalsiu jednoduchu otazku. Co je to setovy objektiv. Dakujem
čo si nepochopil na slovíčku setový???

ale odpoviem ti, ako už z názvu vyplýva ide o objektív ktorý sa predáva v sete s fotoaparátom. To je vše ;-)

maTTo_corp
2009-11-22 21:35:56+01
Jaaj tazke s vami. tolko balastu ste napisali uplne o nicom. tym co poradili dakujem, ostatni prosim nepiste tu debiliny (nechce sa mi ich citat, tak si ich chodte pisat inde). Pre tu prvu skupinu mam este jednu dalsiu jednoduchu otazku. Co je to setovy objektiv. Dakujem
....a čo si čakal? prepáč ale tá tvoja otázka (vlastne obidve) sú jedny z najnezmyselnejších aké som tu kedy videl.....predčila ich už iba kozmonautova:

´potrebujem kontakt na admina´...

sorry ale ja sa nečudujem tým reakciám...

immortal20
2009-11-23 06:56:09+01
ja nehcapem ludi co sem chodia pisat taketo sprostoti ... pozri setak je setak ak by si sa na to pozrel stupnicou je to najnizsia trieda co mozes kupit ... ale najlacnejsia ja mam tiez setak na zaciatok naucenie a na zvyk na zrkadlovku uplne staci neskor budes chciet kupit nieco ine vyskusat iny ...

2009-11-23 08:43:27+01
príspevok od: immortal20
ja nehcapem ludi co sem chodia pisat taketo sprostoti ... pozri setak je setak ak by si sa na to pozrel stupnicou je to najnizsia trieda co mozes kupit ... ale najlacnejsia ja mam tiez setak na zaciatok naucenie a na zvyk na zrkadlovku uplne staci neskor budes chciet kupit nieco ine vyskusat iny ...
trochu ta poopravim, setak nie je podla nejakej stupnice najnizsia trieda...kupis setak 24-70/2,8, 24-105/4 ci tamron 17-50/2,8 a tiez je to najnizsia trieda? asi nie...
setovy objektiv je objektiv kupeny spolu s telom vacsinou za vyhodnejsiu cenu ako keby bol kupovany samostatne...pri najnizsich low-endovych zrkadlovkach je to vacsinou zakladna trieda objektivov...no nie je to pravidlo, kedze su sety napr. 450D+Tamron 17-50/2,8 atd...

Hermen
2009-11-23 10:56:38+01
príspevok od: maTTo_corp
....a čo si čakal? prepáč ale tá tvoja otázka (vlastne obidve) sú jedny z najnezmyselnejších aké som tu kedy videl.....predčila ich už iba kozmonautova:

´potrebujem kontakt na admina´...

sorry ale ja sa nečudujem tým reakciám...

dakujem za vysvetlenie...
Co som cakal. No trochu ustretovosti voci tym co tymto veciam nerozumeju. Prepacte ale nie len z tejto diskusie, ale aj ostatnych co som tu cital, mi pride ze niektori z vas, teda vacsina nechcete poradit ludom co si chcu kupit prvu zrkadlovku, ale skor ich odradit. Pripada mi to ako keby ste sa tvarili ze toto je vas piesocek na ktorom sa hrate a skoro kazdeho odhanate chodte ku kompaktom, k mobilom s mp3. Je mi z vas zle, cest vynimkam. Tak si zatvorte forum, odoprite vstup novacikom a honte si tam navzajom svoje ega.
Teraz sa tu do mna urcite zacnu navazat najmä ti o ktorych to plati. Ze aky som magor ked taketo zakladne veci neviem. Neviem no a co ? Tak som sa spytal no a co ? Jaj zabudol som vy ste dokonali a nikdy ste nepotrebovali s nicim poradit, tak teda sorry, ze som vas obtazoval

maTTo_corp
2009-11-23 11:04:09+01
Co som cakal. No trochu ustretovosti voci tym co tymto veciam nerozumeju. Prepacte ale nie len z tejto diskusie, ale aj ostatnych co som tu cital, mi pride ze niektori z vas, teda vacsina nechcete poradit ludom co si chcu kupit prvu zrkadlovku, ale skor ich odradit. Pripada mi to ako keby ste sa tvarili ze toto je vas piesocek na ktorom sa hrate a skoro kazdeho odhanate chodte ku kompaktom, k mobilom s mp3. Je mi z vas zle, cest vynimkam. Tak si zatvorte forum, odoprite vstup novacikom a honte si tam navzajom svoje ega.
Teraz sa tu do mna urcite zacnu navazat najmä ti o ktorych to plati. Ze aky som magor ked taketo zakladne veci neviem. Neviem no a co ? Tak som sa spytal no a co ? Jaj zabudol som vy ste dokonali a nikdy ste nepotrebovali s nicim poradit, tak teda sorry, ze som vas obtazoval
človek by si myslel že vieš aspoň niečo o zrkadlovke keď ju tak moc chceš...ale ok už som ticho nech ti niekto poradí....

benvoluto
2009-11-23 11:31:06+01
ja ti poradim tak radsej si nastuduj na googli alebo na inych forach na ephoto.sk alebo člankoch internet poskytuje obrovske mnozstvo info

Marcel Rebro
2009-11-23 11:37:14+01
ja som kupil D700 v sete s 14-24/2.8 ... a nejak nemam pocit ze toto sklicko je najnizsia trieda co sa da kupit ;-)

... ale v set mal vyrazne lepsiu cenu ako sucet komponentov ...

immortal20
2009-11-23 11:55:21+01
moj zlaty on ide kupit 1000ku a pokial viem tam je setak 18 - 55 ...

2009-11-23 11:56:35+01
aha, takze ked si kupis auto, tiez sa budes pytat po forach, ze ci ti budu nan pasovat pneumatiky, ci mas tankovat benzin, alebo naftu a podobne kraviny?!?

preco by sme mali za teba mysliet?!? ked si lenivy, tak si zvykni, ze ta za to vzdy niekto zdrbe. ked ti to tak strasne vadi, tak nebud lenivy a zacni pouzivat to, co ti vyrasta z krku.

immortal20
2009-11-23 11:58:25+01
zaciatok topicu :´Ahoj chcem na vianoce kupit canon eos 1000d...´
ja reagujem na toto nie na blbe prsipevky od vtipnych ludi ... a pokial ide kupit 1000ku silno pochybujem ze k tomu bude kupovat objektiv ktory stoji viac ako fotak ... pri niektorych co si sem dal dvojnasobok fotaku ... co si pisal davaju set npr k 5D MII a nie k tisicke

Marcel Rebro
2009-11-23 11:59:59+01
moj zlaty on ide kupit 1000ku a pokial viem tam je setak 18 - 55 ...
moj dreveny, napisal si ´setak je setak ak by si sa na to pozrel stupnicou je to najnizsia trieda co mozes kupit´ ... co na mna posobi dost ako zovseobecnovanie.

... svetu mier a tebe setak ;-)

immortal20
2009-11-23 12:08:55+01
tema je o tisicke Ahoj chcem na vianoce kupit canon eos 1000d. reagujem k teme ale tebe to asi troska uniklo

2009-11-23 12:11:41+01
vidis a ja zase reagujem na tvoju definiciu setaku...to, ze si ju uviedol nespravne a mohol cloveka, co to cita (nemyslim len autora) a slovo setak mu nic nehovori, uviest do omylu, to je v poriadku? myslim, ze nie...s cenou objektivu to nic nema, ide hlavne o vyznam slovneho spojenia - setovy objektiv...k tomu viac nie je co dodat...

2009-11-23 12:17:38+01
tema je o tisicke Ahoj chcem na vianoce kupit canon eos 1000d. reagujem k teme ale tebe to asi troska uniklo
chlapec, ty si tazko priznavas chybu, ze? :-P

Marcel Rebro
2009-11-23 12:25:54+01
príspevok od:
chlapec, ty si tazko priznavas chybu, ze? :-P
nechaj tak, nehadaj sa s ... (nim). ludia by si vas mohli casom pomylit ;-)))

2009-11-23 15:46:47+01
príspevok od: Marcel Rebro
nechaj tak, nehadaj sa s ... (nim). ludia by si vas mohli casom pomylit ;-)))
nemohli, on obhajuje tych lenivych, ja ich pravidelne pranirujem :-D

matulkos
2011-11-14 18:47:27+01
Aby som nezakladal novu temu opytam sa tu. Planujem kupit fotak canon eos 60d. Myslite si ze ma zmysel cakat na novorocne zlavy elektroniky, ci cena nespadne natolko, aby som oddialil kupu fotaku pred vianocami. Dik za info.

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()