O DSLR ako kamerach som pisal clanok. Priprav sa na to, ze zaostrovanie, zoomovanie, ovladanie nahravania je na zrkadlovke velmi obtiazne. V ziadnom pripade to nie je ani trochu podobne videokamere. Vo svete leti hlavne Canon EOS 5D MK II, ale ten, kto to chce pouzivat naozaj tak, aby to malo zmysel, musi si k tomu dokupit to ´lesenie´ zo vstkymi tymi koleckamia a externym displejom. Jediny fotak, ktory sa da akotak pouzit na natacanie, bez specialneho prislusenstva je Panasonic GH-1.
suhlasim s karolom - D300s to ma uzivatelsky vcelku dobre ale velmi nekomfortne - som klasik, na filmovnie treba kameru - aj keby bola kvalita akakolvek, uzivatelsky komfort bez toho ´koleckoveho´ prislusenstva bude vzdy problem , hoci kvalitativne je to na najvyssej urovni
suhlasim s karolom - D300s to ma uzivatelsky vcelku dobre ale velmi nekomfortne - som klasik, na filmovnie treba kameru - aj keby bola kvalita akakolvek, uzivatelsky komfort bez toho ´koleckoveho´ prislusenstva bude vzdy problem , hoci kvalitativne je to na najvyssej urovni
D300s
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa